Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYLWESTROSŁAWA

jak doniesc do us niepłacenie podatków?

Polecane posty

Gość SYLWESTROSŁAWA

Hej laski, pytanie jak w temacie. Dodam, iż kablem nie jestem, ale pewna baba nieziemsko mnie wku***ła. Wynajmowałam od niej mieszkanie, kilka lat umowa była, ale rok przed wyprowadzką juz mieszkaliśmy "na dziko", czyli bez umowy i meldunku. Mniemam, iz podatek nie był zapłacony do urzędu skarbowego. Jest jakaś opcja, zeby to sprawdzic, jak to załatwic?

Gość powiem i ja.....
no wiesz zawsze możesz złożyć donos na kobietę do US skarbowego ale jak udowodnisz kobiecie że tam mieszkałaś skoro żadnej umowy nie było ?.....no chyba że opłatę za mieszkanie wysyłałaś jej na konto i masz potwierdzenia wpłat z zaznaczeniem że to za mieszkanie ...ale jak kasa szła z rączki do rączki to klapa

Gość SYLWESTROSŁAWA
miałam tam internet na siebie na tamten adres właśnie, a i korespondencja by się znalazła, nie mówiąc o swiadkach. A tak na marginesie to ona moze poniesc konsekwencje za nieplacenie rok podatku od wynajmu? Wie ktos moze w skrócie jak to wyglada?

Wiem. Nietety ale moze zglosic oswiadczenie woli ze jej przykro i bedzie musiala odprowadzic te podatki. Nic wiecej

Gość takie tam duperele nic więcej
piszesz donos, opisujesz sprawę, bez swoich danych osobowych :) każdy us całuje po rękach za takie informacje od galla anonima :)

Gość 678987678909876
o to ciekawy temat a powiedzcie mi jak podjebac pracodawce bo przez niego nie dostane zwrotu podatku bo niby umowa zlecenie ale on ja niszczy i nic za mnie nie odprowadza dostaje 200zł za miesiac i kurwa zwrotu bym miala na pewno 500 szmaciarz

Gość SYLWESTROSŁAWA
a to nie jest tak, ze muszę jakos udowodnic, ze tam mieszkałam? mam pisac czy isc osobiscie

Gość SYLWESTROSŁAWA
do :678987678909876 w kazdym miescie masz bezpłatnego radcę prawnego albo biuro porad obywatelskich, tam Ci napewno pomogą i to bezpłatnie,

Gość SYLWESTROSŁAWA
eej no nikt nie pomoże?