Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motorola21

MÓJ WĄTEK, MOJE ODCHUDZANIE... ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość motorola21

Zakładam ten temat aby mi było latwiej... jesli nie będzie nikt pisał, będę sama sobie pisac coś stylu pamiętnika..jak będą chwile załamania i nie tylko. ;) zaczęłam od dziś, choć nie mam wszystkich produktów.. wstałam późno więc przed 11 zjadłam płatki mussli z 0.5 procent mleka, teraz na obiad gotuje ryż z jabłkami, w między czasie wypiłam zieloną herbatę.. kupiłam też wodę niegazowaną... około 18 zamierzam zjeść ostatani posiłek, tj jogurt naturalny z mussli lub kanpaki z chlebem razowym i pomidorem ( bez soli, dwie).... nie chcę stostować diety tylko zmienić nawyki.. ( wczesniej była co 2 dzien na pizzy, mc, kfc) dość. w lecie musze założyć strój.. miałam już takie próby odchudzania się, ale kończyło się zwykle na niczym.. a po raz 1szy zamierzam się zdroowo odżywaić a nie głodzić... nie stać mnie na fitness, troche pocwiczyłam w domu, wieczorem pojde na spacer... teraz mam sporo wolnego czasu, siedze w domu... mam nazieje, ze nie dopadnie mnie kryzys i mu ulegne :O zamówiłam tez tableki na noc i rano - asystor slim... wspomagacz.. moze pomóc a nie musi... zapraszam wszystkie chętne.. miło mi bedzie jak opiszecie co wy jecie, jakies przepisy, bo na jutro juz brak mi pomysłów;)

nie wiem z jakiej wagi startuje, bo nie mam wagi , wiec ciezko mi bedzie na poczatku widziec efekty, dlatego koniecznie musze sie zważyć gdzieś aby wiedzieć ile zrzuciłam.. mam 160 cm i pewnie juz bedzie cos kolo 70.. mi te kg idą w tyłek i piersi, ale i tak za duzo ich jest.. robią mi się boczki . uda masakra... mowcie co chcecie .. UDA SIE

Gość jateżsięodchudzam
Już piąty mięsiąć.Zrzuciłam już 14 kilogramów.Powodzenia

Gość takie tam duperele nic więcej
Jestem na diecie kapuścianej, prawie 3 kg w trzy dni :D Potem dieta niskokaloryczna, muszę zrzucić jakieś 8 kg.

JA NIE STYOSUJE DIET, bo to nie ma sensu, no ale co kto woli .. mnie zainspirowal pewien filimik, gdzie kobieta zmienila nawyki, chodzila na steperze i zrzuciła 26 kg w 3 miesiace i dalej zdrowo je ja bylam na kopenhaskiej i owszem mozna zrzucic, ale na chciwle... to wroci - jojo kiedy sie wróci z powrotem do normalnego jedzenia jem wlasnie obiad- 1 woreczek ryzu i 3 jabłka.. chyba za duzo tego wyszło i zjem pół...

ja wlasnie tez musze schudnac moje marzenie to 10 kg!! na sniadanie zwykle jem dwie kromeczki ciemnego chleba z maslem albo serkiem typu bieluch do pracy zabieram dwie podwojne kanapki ciemnego chleba czasem jakis jogurcik albo owoc pije zielona herbate i od dzis czerwona, obiadokolacje staram sie zjesc przed 18- nie zawsze wychodzi ale... i zaczne biegac mam nadzieje ze to pomoze musi :) pozdrawiam i czymam mocno kciuki za nas zeby sie udalo!

taka sobie jaa- fajnie..:) ja sie troche obawiam tego jedzenia max 18 ost posiłek , bo ja sie kłade 1, 2 więc to dla mnie sporo czasu jeszcze;) ale dam rade,, musze.. teraz jak mam ochote na cos slodkiego to mysle TAK, ZJESZ TERAZ BATONA , NA CHWILE POZUJESZ PRZYJEMNOSC, A W LECIE SIE BEDZIESZ CHOWAĆ W JEANSACH I ROZPACZAC.. DZIAŁA :D

Gość a to moja hustoria :P
Dla mnie zapisywanie co jem i wieczna kontrola to mały krok do obsesji na temat jedzenia :o Jestem od dwóch tygodni na diecie. Ogólnie staram się po prostu jeść zdrowo, małokalorycznie, 2 godziny przed snem, bo do 18 to dla mnie abstrakcja, nigdy w życiu nie zasnę głodna. A z aktywności fizycznej - jeżdże na roweku stacjinarnym codziennie min. 45 min. Jak na razie z wagi 57,7 zeszłam do 55,8.

ja nie zapisuje, tylko mysle co jem własnie zjadłam ost posiłek- pół duzego jogurtu naturalbnego wsypałam troche mussli i mandarynke ... nie wiem czy to dobry pomysł bo czuje sie tak pełna jakby zjadła spory obiad :(