Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 To, że rozmiar penisa (długość i grubość) się nie liczy jest kłamstwem wymyślonym przez facetów z małymi penisami. Jasne, że technika penetracji jest ważna, ale nic nie zastąpi ogromnego penisa wypełniającego wnętrze pochwy (nie gadajcie już o tym punkcie G 5 cm od wejścia pochwy, bo to nie to samo co wypełnienie całej pochwy od środka). Tak samo jest z tym, że faceci lubią "pełne kształty". Może fetyszyści lubią, a ogól facetów lubi kobiety szczupłe (nie wychudzone) i większość lubi spore biusty = D-E przy zachowaniu szczupłej sylwetki. Także dla mnie kobieta średniego wzrostu (168 cm) powinna nosić rozmiar 36-38. Rozmiar 40-42 jeszcze można uznać za pełne kształty, ale jak ktoś ma rozmiar 48 i mówi, że to są pełne kształty i że faceci takie lubią, to po prostu usprawiedliwia swoje lenistwo, bo nie chce mu się schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 Cóz za inteligentny wywod. Musialas dlugo nad nim siedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filigranowa23 Napisano Luty 22, 2012 A kogo obchodzą Twoje upodobania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Napisałam od ręki, nie jestm Tobą, Carrie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Wszystkich obchodzą upodobania wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filigranowa23 Napisano Luty 22, 2012 Początek schizofrenii? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Filigranowa23, nom, zgłoś się z tym do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filigranowa23 Napisano Luty 22, 2012 A sama się boisz iść? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Boję się posądzenia o hipochondrię, bo nie zapadłam na chorobę afektywną dwubiegunową, bo ta Twoja "schizofrenia" jest pojęciem, które już dawno nie obowiązuje w dziedzinie psychologii i psychiatrii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku miku na patyku :) Napisano Luty 22, 2012 haha niezla jest ta Andrea jest wiecej warta od was wszystkich tutaj razem wzietych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filigranowa23 Napisano Luty 22, 2012 Ale jako pojęcie wrosłe w naszą kulturę wciąż funkcjonuje, więc się nie wypieraj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku miku na patyku :) Napisano Luty 22, 2012 Filigranowa23 zamknij juz te morde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobylak Napisano Luty 22, 2012 Andrea wyjdż za mnie błagam , chyba zakochałem się i mam dużego tak jak lubisz maleńka !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 No nic, widzę nie ma tutaj ludzi, którzy umieliby normalnie porozmawiać na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Haha, Kobylak, Andrea Melissa jest tylko wymyśloną przeze mnie postacią. Jestem mężczyzną z dużym członkiem i z własnych doświadczeń wiem, że kobiety wolą duże penisy. Aha i mówię o tym tutaj tak otwarcie bo jestem "anonimowy". Na co dzień nie jestem taki frywolny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobylak Napisano Luty 22, 2012 Szok jestem dziewczyną . prześlę Ci kotek kiedyś fotkę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa teoria Napisano Luty 22, 2012 Andrea, ciekawa teoria....to ciekawe czemu lekarze w szpitalu psychiatrycznym nadal używają takiej terminologii..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Tylko koniecznie na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Tylko koniecznie na priv, Kobylak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Luty 22, 2012 w sumie sie z tym zgadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku miku na patyku :) Napisano Luty 22, 2012 lekarze to nieuki i sa zacofani . moja lekarka to czytala podrecznik medyczny jak stawiala mi diagnoze . lekarze w ogole nie widza ze powinni na bierzaco aktualizowac swoja wiedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobylak Napisano Luty 22, 2012 jak cię lepiej poznam kwiatuszku no i bedziesz grzeczny.:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 22, 2012 Wszystko ok, tylko na bieŻąco, proooszę Fiku miku ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lqqqqq Napisano Luty 22, 2012 zgadzam się z autorką tematu, oczywiście są wyjątki ale to minimalny odsetek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach