Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paula27814

Praca Maturalna o bajkach!!??

Polecane posty

Piszę prace maturalną temat:Negatywny wpływ bajek na psychikę dziecka" Macie jakieś pomysły?:) bardzo proszę o pomoc:) będę wdzięczna.. nie oglądam bajek więc nie wiem:)) najlepiej jeśli byłyby to bajki pisane aale jeśli znacie kreskówki itd podajcie tematy;))

Gość matura 2012
pytanie czy ty te mature zdasz?????:P Nie widzisz ,ze nie jestes w temacie,przeciez to inne topiki tematycnie:P

Gość *liliann
Napisz o Happy Tree Friends :) o psychice już wtedy nie będzie mowy.

lilian wiem o tej bajce:) może o niej napisze, ale mam problem z kolejnymi;/ chodzi mi o bajki pisane. czy ktoś jeszcze może mi pomóc?

Gość *liliann
Moja koleżanka pisała na temat tej bajki pracę licencjacką :) Jakieś jeszcze inne wzięła, tylko nie pamiętam co.

Gość Prosze Cię uprzejmie
u nas koszmarny wplyw na psychikę dziecka mają Bakugan mlodzi wojownicy i Ben10. Dziecko po tych bajkach dostaje świtra, chce być wojownikiem, wali w swoją raczkujacą siostrę stylem od miotły twierdząc ze to zły najeźdźca, rozwala mi parkiet rzucając w niego taką kulką z ktorej robi się robocik, wrzeszczy, skacze i wierzy że jak mu kupie gazetę z zegarkiem Ben10 to się zamieni w potwora i zje swoją siostrę. To jest na tyle negatywny wplyw że ma dożywotni zakaz oglądania tych bajek.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281