Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgvdf

26lat,6lat razem i brak planow na przyszlosc...

Polecane posty

Gość pastylka111
dzieki za rady dziewczyny jestescie wspaniale i wiem ze macie swieta racje... i pewnie sama doradzilabym tak innej dziewczynie gdybym uslyszala podobna historie. mi sprawe ewentualnego odejscia utrudnia na pewno fakt ze jak wspominalam jestesmy teraz za granica i oprocz niego nie mam tu nikogo. dlatego wiem ze zerwanie z nim byloby koncem wszystkiego i zaczynaniem od zera (przynajmniej dla mnie gdyz mieszkanie jest wynajete na jego nazwisko). w wypadku rozstania samotnosc i placz do sciany napewno by mi nie pomogl. chce kiedys wrocic do kraju ale mam tez swoja godnosc i po odejsciu od niego napewno nie podkulilabym ogona nie spakowala walizek i leciala do polski w 'objecia mamy'... a z drugiej strony chyba bym popadla w niezla depresje gdybym miala tu byc sama. i tak kolo sie zamyka. ale wiem ze strach przed samotnoscia na obcym ladzie nie jest powodem zeby tkwic w zwiazku bez przyszlosci... czeka mnie powazna rozmowa wiem to i mam nadzieje ze wkrotce wywiaza sie jakies dogodne okolicznosci bo nie wyobrazam sobie takiej rozmowy np w polowie jedzenia zupy.. dzieki za otuche dziewczyny!

Gość faceci mają dobrze w tych czas
to sobie facet poruchal za darmo a teraz kop w tylek, wracaj do mamy :D

Gość mireczkaa
Pastylka- a może zastanów się też nad swoimi uczuciami? Może jesteś z nim, bo nie chcesz zostać sama w obcym kraju?

Gość pastylka111
Mireczkaa - moze masz racje...ja juz mam straszny metlik w glowie sama nie wiem co czuje czy to milosc czy zal czy przywiazanie czy strach przed samotnoscia a moze jeszcze milion innych rzeczy... i pewnie nie bede miala okazji sie dowiedziec jesli nasz zwiazek nie przeniesie sie na jakis neutralny grunt (a raczej sie nie przeniesie bo poki co nie ma mowy o powrocie) wiem tylko jedno - ze ilekroc sie o cos posprzeczamy albo go nie ma kilka dni to tesknie za nim... a gdy mamy ciche dni to mimo ze siedzi obok 'obrazony' to tez za nim tesknie zeby juz sie usmiechnal przytulil jak zwykle.. zgubilam sie w tym wszystkim i ciezko mi cokolwiek ocenic.

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.

Gość gość
Uroki miłosne nie działają.tania reklama haha.

Gość gość
Ja słyszałam, że pani ze strony wrozkadiana.pl jest najlepsza jeśli chodzi o zagadnienia związane z magią miłosną