Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22

Czy powinnam pierwsza sie odezwać??

Polecane posty

Gość kwiatek22

Tydzień temu kolega zaprosił mnie na wieczorek było super. Nie ukrywam że mi się podoba myślę że ze wzajemnością ale hmm no właśnie nie moge go rozgryźć. Na wieczorku przytulał mnie swoim znajmomym mówił że jestem jego koleżanką a w przyszłości może dziewczyną nie wyklucza tego tak im przy mnie mówił(raz jak mnie przytulił t o powiedział "jesteś tylko moja"). Wieczorek się skończył na drugi dzień napisał że dziękuję za zabawe i że będzie to trzeba kiedyś powtórzyć ja napisałam że jestem jak najbardziej za. Na tym się skończyło. Znamy się już kilka lat nigdy nie mieliśmy swoich nr telefonów teraz poprosił o nr w sprawie tego wieczorka i aby w sprawie wieczorka się do mnie odzywał teraz cisza czy powinnam ja się odezwać?tak to widujemy sie na imprezach mamy wspólnych znajomych czasem traktuje mnie jak kolezanke a czasem widze że coś wiecej mam wrażenie jakby bał się mieć dziewczyne no nie wiem teraz czy on nadal chce być tylko moim kolegą czy czeka na mój ruch ale co ja mam zrobić myślę że on wie że mi się podoba daje mu to do zrozumienia nie umiem go rozgryźć co o tym myślicie?powinnam się odezwać?

Gość amelka13amelka
ocierał sie o twoje cycki?

Gość xxx23659
:)