Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcint,m

moja dziewczyna jest strasznie słaba

Polecane posty

Gość marcint,m

wiecznie jej słabo. Nie może stać w kościele bo po 15 minutach robi jej się słabo, nie może stać w pociągach i nawet przykład z wczoraj, pojechaliśmy do szpitala bo musiała się zarejestrować na wizyte do chirurga i stała w kolejce 15 i nie mogła ustać musiałeś ją w tej kolejce zastąpić :o wczoraj rano miała pobieraną krew i mało jadło więc może dlatego ale jej i tak jej ciągle słabo. Wiem że ma problemy hormonalne silne i bardzo bolące okresy ale ostatnio robiła wszystkie badania i poza tym że te hormony wyszły jej źle to wszystko inne w porządku. Pracowała w sklepie ale musiała się zwolnić bo nie mogła stać cały dzień :o

Gość $$$$$$$$$$$$.
to pewnie tez za slaba i nie robi ci loda

Gość marcint,m
seks tylko analny bo jak ona zmeczona to lezy na brzuchu i do pipki nie wpuszcza mnie wcale

Gość poranny kac
wyślij ją na siłownie, jak panna przez całe życie nic nie robiła to nie dziwne że szybko się męczy

Gość marcint,m
oczywiście że to podszyw, no ale co ma robienie czegoś całe zycie do tego że taka słaba :o no przecież ona się nie męczy stojąc a mimo to bez przerwy jej słabo, ja już tego nei ogarniam.

Gość czasami chcialabym
rzuc ja, mi sie nie robi slabo :)

Gość czasami chcialabym
ja nie cierpie ludzi ktorym sie robi slabo, to takie meczace

Gość vermox to lek dla kota
nic nie zrobisz to tym hipohondryka słabo jej ale sie nie przewraca czyli moze stac PSYCHIKA PSYCHIKA PSYCHIKA uciekaj od takiej baby bo czym starsza tym bedzie gorzej wymyslone choroby na potrzebe litosci nad nia mam taka w rodzinie len smierdzacy wysługuje sie wszystkimi dookoła bo ona niby taka słaba kopnij w dupe póki czas chyba ze masz mentalnosc cierpientnika pamietaj ta ''słabosc'' to jej chora psychika

To nie chodzi o zmęczenie, jej nie jest słabo ze zmęczenia... Po prostu ma problemy z krążeniem, krew nie dochodzi i dziewczyna jest na skraju omdlenia. Też tak mam. Nie mogę stać w autobusie, nie mogę powiesić firanek, bo zaraz mdleję.

Gość marcint,m
Andrea Melissa Harper-Tisdale uważasz że jak zacznie ćwiczyć to nie będzie bez przerwy słabła ? Bo to nie tak że ona nie ma siły stać to nie kwestia mięśni może cos jej jest już sam nie wiem. Ale ćwiczyć i tak powinna zacząć bo mało się rusza.

Gość marcint,m
Rhovannion to jak to leczy ? To jakaś choroba serca czy coś ?

Ja mam anemię po prostu. I niby się to leczy, ale od 10 lat albo więcej tak mam i nic się nie zmienia. A niby leki biorę. U mnie tak już będzie, jak mam gorszy dzień, to potrafię zasłabnąć przy robieniu makijażu.

przeciez to nie jej wina ze ciagle jej slabo. mysle ze to moze byc jakas choroba wyniki moga byc ok ale co z tego skoro nadal jest cos nie tak. mysle ze powinniscie dlaje szukac pomocy u lekarza.. ja kiedys mdlałam jak bylam nastolatką dosyc czesto mi sie zdarzalo ale wyroslam z tego jak dorosłam ;p moze żelazo powinna brac?

Gość marcint,m
"wymyslone choroby na potrzebe litosci nad nia" ale ona nie chce żeby się nad nią litowano ona tego nienawidzi i bardzo się z tym męczy. Jak się jej pytam co jest grane to odpowiada że nic i widzę że nie chce się przyznać a jest cała blada i widzę że zaraz zemdleje. Miała bardzo dużą anemię ale jadła żelazo i trochę jej przeszło mimo wszystko nadal jest w kiepskim stanie.

Gość marcint,m
Czy pozycja na jezdzca bedzie dla niej zbyt meczaca? Dlatego chce ta pozycje bo podczas seksu chce ja lapac za cycki.

Gość klapka od telefonu2345
vermox to lek dla kota ale pierdolisz, nie każdy komu słabo to leń, uwierz że są ludzie którzy naprawdę mdleją i naprawdę słabo się czują i wystać nigdzienie mogą, ja np, mam stwierdzoną wadę serca staram się życ normalnie ale jest cięzko bo wszędzie mdleje ostatnio w pociągu jak było dużo ludzi aż mnie karetka z dworca zabrała. wiec nie obrazaj jak nie masz pojecia jak się inni czują!

Gość a gosciom wyslesz zaproszenia
niech bierze zelazo i magnez po miesiacu bedzie lepiej

Gość marcint,m
jeśli ćwiczenia by poprawiły jej stan to zaczne ją do nich zmuszać bo jak na razie to bardzo malo się rusza.

Gość marcint,m
podczas seksu ja przejmuje cala inicjatywe a ona lezy sztywna jak kloda

bo czlowiek jest stworzony do siedzenia ;p a tak na serio, moze dlatego ze jest mloda i jej organizm sie rozwija i potrzebuje czegos czego ona nie ma wogranizmie lub ma za mało tak jest i jak dorosnie to sie ustabilizuje :) ja do dzis jak jest gorąco i stoje gdzies np ponad godzine nie ma bata zebym wystala, musze odejsc , usiasc , głowę w dół schylic i poczekac z 15 min az mi przejdzie.

Gość marcint,m
ten ostatni to podszyw

Gość marcint,m
ona ma 23 lat więc to chyba nie kwestia dojrzewania

Gość Benz gryf buc
Też tak mam niestety, to jest strasznie uciążliwe, potem każdy sie pyta a nie zemdlejesz? Bo jak tak to z tobą nie idę.potrafię zemleć na kleczaco-w kościele na różańcu, na siedząco bo za ciepło, o staniu nawet nie ma co mówić.nawet napić sie piwa nie moge bo jak mnie mdli to też mdleje, jak sie boję to tak samo zaraz powietrza mi brakuje. Za którymś razem w karetce zapytali czy wcześniej sie zdarzało jak powiedziałam ze tak to powiedzieli ze taki organizm i mam unikać sytuacji w których mdleje-rownie dobrze mogliby mi kazać nie żyć.

Gość marcint,m
jeszcze nigdy nie pokazala mi pipki a ja jej pokazywalem wacka to nie podszyw

Gość ja też mdlejejeje
ja do dzis jak jest gorąco i stoje gdzies np ponad godzine nie ma bata zebym wystala, musze odejsc , usiasc , głowę w dół schylic i poczekac z 15 min az mi przejdzie. evcia to wyobraz sobie że stoisz w pociągu bo jest tylu ludzi jest 30 stopni na zewnątrz w wewnątrz jakieś prawie 40 no i co robisz jak nie możesz nigdzie siąść ? :D ja rok temu nad morze tak jechała 8 h bez przerwy stałam aż padłam :D:D:D:D:D

Gość Dentystka
wyruchaj ją aż sperma będzie ciekła uszami ;)

Gość vermox to lek dla kota
lenie smierdzace do potegi!!! i manipulanci przekonasz sie niebawem ona nie chce litosci jak piszesz , tak własnie działa metoda manipulacji hipohondryków zapieraja sie , nie chca litosci ,potrafia płakac ale tylko czekaja na współczucie pani chora na serce nie porównuj sie do dziewczyny autora, ty jestes chora ona nie ktos kto jest naprawde chory mało o tym mówi bo temat przykry