Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcint,m

moja dziewczyna jest strasznie słaba

Polecane posty

Gość jgvo8yt
ggfhghjjk ale wtedy jest się już trupem i co mi zależy co sobie pomyślą :P

Gość ggfhghjjk
dokladnie... każdy keidys zemdleje, nie ma mocnych

bazinka oczywiscie jestem najbardziej leniwą osobą na swiecie i ty o tym oczywiscie wiesz ;)

Gość ggfhghjjk
wystarczy ze raz sie bedziesz gdzies spieszyc, nie zjesz sniadania, a potem musisz stac w dluuugiej kolejce w sklepie czy gdzieś i juz mozesz zemdlec... pomijam juz fakt, ze mozna sie zatruc czyms i wtedy tez można zemdlec od żołądka. a jak ktos nigdy nie zemdlal to nie wie jak to jest i nie bedzie wiedzial jak sie zachowac, wiec tym gorzej dla takiej osoby. jak robi sie slabo to trzeba jak najszybciej usiąść, bo po chwili moze juz byc za poźno...

Gość ytuiaa
ja raz zemdlałam od żołądka jezuuu jakie to było okropne uczucie dość że zemdlalam to jaksię ocknęłam to zaczęłam wymiotować :D kurde myślalam że umre i to będzie koniec

Gość ggfhghjjk
a czym sie zatrulas? ja sie raz zatrulam salatką z supermarketu i potem caly dzien bylam nie do zycia, bol brzucha, wymioty, slabosci...

evvva - że najbardziej leniwa na świecie, to nie napisałam, ale myślę że dużo lenistwa w Tobie jest, skoro tak piszesz ;) klapka od telefonu2345 - to co innego jak omdlenia przydarzają się 50-latkowi, który zachorował, a co innego gdy przydarzają się zdrowym, 20, 30- letnim dziewuchom.

Gość marcint,m
ggfhghjjk no własnie moja dziewczyna tak miała wczoraj, nie zjadła śniadania po jechalismy na badania po 4 godzinach badań i pobierania krwi musialam stać w kolejce i po 15 minutach nie dała rady ustać dłużej. Ja tego nie za bardzo rozumiem bo ja moge nie jesc dwa dni i stać po kilka godzin w kolejce ale wiem że są ludzie szczególnie pewnie kobiety które są słabsze i nie daje rady.

Gość ytuiaa
ja się zatrułam plackiem po węgiersku, kiedyś też zemdlałam w kosciele ale to zemdlenie od zatrucia było sto razy gorsze !!!!

Gość qwwwerwe
Pierwotne niskie ciśnienie ma nieznaną przyczynę. Niskie ciśnienie występuje głównie u ludzi młodych, szczupłych, częściej kobiet, zwłaszcza drobnej budowy (niska waga). Pierwotne niskie ciśnienie występuje częściej u osób prowadzących siedzący tryb życia i to właśnie zbyt mała aktywność jest uważana za główną przyczynę. Innymi rozważanym czynnikami mogącymi odpowiadać za niedociśnienie jest zmniejszone przyjmowanie płynów, rozregulowany nerwowy system autonomiczny, czy nieprawidłowe działanie receptorów ciśnienia.

"Pierwotne niskie ciśnienie występuje częściej u osób prowadzących siedzący tryb życia i to właśnie zbyt mała aktywność jest uważana za główną przyczynę." No właśnie! I kółko się zamyka.

Gość marcint,m
jędza na miotle a jaki to lek bo wpisuje w wyszukiwarke i nic nie wychodzi ?

Gość autorze zastanów się
czy chcesz w życiu mieć zdrową'' matke [dla dzieci] ,żone i kochankę '' w jednej osobie czy chorowitego , słabego pasożyta? teraz tego nie rozumiesz jestes młody ale zycie pokaze tobie co znaczy przebywanie z taką osobą .

Gość qwwwerwe
taka zdrowa moze nagle miec wypadek i bedzie roslinką...

Gość do qwwwerwe
wypowiedż na poziomie przedszkola

autorze zejdź z tego topiku bo nic konstruktywnego juz wiecej z niego nie wyniesiesz. na razie dowiedziales sie ze - twoja dziewczyna nie jedna jedyna ma takie problemy, ze wiodcznie nie jest super zdrowa, ze byc moze ma niedocisnienie, moze ma inną niezdiagnozowaną chorobę, byc moze jest słaba bo prowadzi zbyt mało aktywny tryb zycia. uzbrojony w tą wiedzę, radzę ci zejśc teraz z kafeterii bo zaraz zaczniesz czytac jak twoja dziwczyna jest beznadziejna . i mowia to osoby ktore jej nigdy na oczy nawet nie widzialy. stado specjalistów od tego z kim powinienes byc ;p pozdrawiam:)

Gość marcint,m
dziękuje za odpowiedzi, będę starał się jej pomóc na tyle ile potrafię ale na pewno nie zostawię. Jak tak ma wyglądać i zachowywać się pasożyt to życze wszystkim facetom takich pasożytów.

Gość CocoMademoiselle
Powinna się porządnie przebadać. Możliwe, że lekarze bładzą, że anemia, że to, że sramto, równie dobrze może mieć problemy z sercem. Mam od urodzenia wadę serca i wiem co znaczy mdleć, tyle, że po latach już potrafię to przeczuć wcześniej i usiąść żeby nie rąbnąć na chodnik na ten przykład. Jak przebiegnę dłuższy odcinek to mdleję, co 2 piętra muszę robić chwilę odpoczynku i takie różne, ale ogólnie da się z tym żyć. Zwróć też uwagę na jej odżywianie, może ona się niezdrowo odchudza, nie je i nie ma siły no i mdleje.

Gość Jospeh
very best job vigora medicine india The channel exists underground. The Syrian regime, according to the broadcasters, is watching, they’ve tried to shut down their satellite broadcasts and jam their Skype contacts, but it has only made the tiny outfit want to do more.

Gość gość
powinna pic dużo wody zacząć np. plywac i dobrze się odżywiać

Gość gość
Jak jej słabo w autobusie to kup jej samochód. Kobiety mają słabsze organizmy, w dodatku muszą jeszcze tracić krew co miesiąc i rodzić wasze dzieci a wy wymagacie żeby oprócz tego były robocopami.

Gość gość
temat odkopany z przed trzech lat

Gość gość
Ja też mam niski3 ciśni3nie i rownież zdarzyło mi sie zaslabnąć w dusznym pomieszczeniu. Rano rownież mi było trudno wstawać, doszlo do tego że po śniadaniumwypijałam łyczek czerwonego wina, ktory dawal mi kopa na parę godzin. Oczywiscie to byl łyczek, czas3m mni3j niż kieliszek od wódki. Potem dostałam jakieś krople od lek. Niestety okazalo sie, że powod3m tego jestt niedoczynnośc tarczycy i od kiedy biorę leki jest naprawdę dobrze...

Gość gość
A ja też potrafie paść jak długa jak za długo stoję i jest np. duszno. A ćwicze regularnie i jestem ogólnie dość sprawna. Jestem niskociśnieniowcem (ale nie mam niedociśnienia), wystarczy że mam gorszy dzień, okres, jakiś ból i potrafie zasłabnąć w kolejce. Ot, taka uroda.

Gość Quinton
How many would you like? http://fundraisingboxes.ie/about-us silvitra cheap price "I know from the experience we had, and the necessity for adjusting my own device, that it was an accurate portrayal of what was possible,'' said Mr Cheney, who was President George W Bush's right-hand man during the "war on terror".

Gość Tanner
I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh nizagara side effects FRANKFURT, July 31 (Reuters) - The supervisory board ofSiemens will seal the fate of Chief Executive PeterLoescher on Wednesday when it votes for his early dismissal inone of Germany's most dramatic boardroom battles in years.

Gość Chadwick
this post is fantastic cheap domperidone dt Day was shot down on Aug. 26, 1967, over North Vietnam. His right arm was broken in three places and his knee was badly sprained. Day was captured, taken to a prison camp where he was interrogated and tortured, and then escaped. He made it across the demilitarized zone, wandered for days and was unable to signal U.S. aircraft. Day was recaptured by the Viet Cong and returned to prison in Hanoi, where he gave his captors false information when being questioned.