Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afryka dzika...

Test ciążowy doradzcie prosze.

Polecane posty

Gość Afryka dzika...

Dziewczyny okres spóźnia mi się trzeci dzień, objawy mam jak na okres. Zawsze miałam okres równo co 28 dni. Wczoraj zrobiłam test w południe negatywny, dziś kupiłam następny i tak mnie korci czy zrobić go dziś ( i jeśli zrobię dziś to może cokolwiek wyjść) czy poczekać do jutra. Myślicie że 3 dni po spodziewanej @ z południowego moczu może pokazać ciąże?

Gość Afryka dzika...
doradzcie prosze

Gość mou
wstrzymaj sie lepiej do jutra rano. staraj się też nie pić zbyt dużo żeby nie zmniejszyć stężenia hcg w porannym moczu.

Gość o909
3 dni po, powinien wyjść. Zrób z porannego moczu, jutro rano.

Gość Afryka dzika...
oj to będzie straszne czekać tyle :) ale postaram się. Myslicie że jeśli okaże sie ze jest negatywny to mogę miec pewność że w ciązy nie jestem?

Gość od wychowania dziecka
jak ja robiłam w dniu spodziewanej @ to kreska wyszla blada, lecz 2 dni po @ po poludniu wyszla juz mocna. myśle ze powinno juz wyjsc

zrób teraz. 3 dni po terminie, powinien wyjść nawet i w nocy. Z resztę przeczytaj w instrukcji jak pisze. Ja miałam bardzo niski poziom hcg a po terminie miesiaczki pokazała się 2 kreska po południu.

Gość od wychowania dziecka
moze lepiej zrob beta HCG

Gość mou
Arszenika ale czy to jest sens jeśli robiła wczoraj w południe i nic nie wyszło? ja tam wstrzymałabym się. Zresztą ja to cierpliwa byłam bo raz robiłam 2tyg. po terminie OM (cykle nieregularne) -i dobrze wyszło bo owulacja była przesunięta, a drugim razem już przy regularnych cyklach po tygodniu. Oba testy od razu bez żadnych wątpliwości pozytywne.

Gość Afryka dzika...
Myślałam o becie. Tez wydaje mi się że trzy dni to i w południe mógłby wyjść. Ja już nie wiem, wszystko wskazuje jak na okres. Bolące piersi podbrzusze tylko tego okresu brak. A rzadko się zdarza żeby był nie regularny. Nie mam żadnych stresów, nie brałam żadnych leków.

Gość ja robiłam test
z rannego moczu po 4 dniach i wyszedł negatywny - drugi zrobiłam też z rannego, ale już bodajże po 10 czy 11 dniach i wyszły dwie kreski. Trzeci, bo nie mogłam uwierzyć tego samego dnia wieczorem i znów dwie kreski.... teraz też się zastanawiam, bo tydzień przed terminem miałam bóle, jakbym miała dostać, potem się uspokoiły no i na wczoraj miałam termin a okresu nie ma. No ale, z obserwacji wynika, że owulka się spóźniła. Bolą mnie piersi, sutki są wrażliwe ( od wczoraj, zauważyłam bo musiałam podbiec do autobusu), no ale z testem się wstrzymam jeszcze tydzień, jeśli nie dostanę, bo w sumie, dosyć mała szansa jest, że coś z tego będzie. A szkoda :(

Gość Afryka dzika...
a bete kiedy najwcześniej zrobić?