Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claduuuuxxx

po co on chce się spotykać z innymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość claduuuuxxx

nie rozumiem dlaczego mój facet chce sie spotykać z dziewczynami, nie może odżałować żadnej dyskoteki, mamy razem półrocznego synka i bardzo bym chciała abyśmy wychowywali go razem, ale wkurwia mnie to, ze łazi z innymi kobietami. on wie, ze ja nie chce aby sie z nimi spotykał. czy mam mu powiedzcie otwarcie, ze odchodzę to może otworzy oczy i zacznie mnie słuchać?

Gość jkef wr
po co ty wogole jeszcze znim jestes !!! zero szacunku !! nie rozumiem takich kobiet, odejdz od niego jaknajpredzej, wtedy zrozumie moze

Gość virtiulalla
nie wiem co Ci powiedzieć, po prostu współczuję, że masz dziecko z takim idiotą, bo tacy się raczej nie zmieniają :(

Gość jak odejdziesz to tylko
z korzyścią dla niego, jescze się uciesz, ty i dzieciak z glowy, hulaj dusza piekla niema

Gość claduuuuxxx
on nawet ze mną rozmawiać na te tematy nie chce ale jak chce mu sie kochać to jestem dla niego najważniejsza, tylko szkoda ze na krotko bo on wiecznie po pracy zmęczony i tylko aby on doszedł i obraca sie na drugi bok, nie rozumiem go całkowicie.

Gość jkef wr
a co to ona sama go urodZIla???????????? facet ja zapłodnił, to ze tak wyszło to wyszło nic juz nie zmienisz, ale uciekaj od niego, jak cie straci to zrozumie swoje błedy, a jak bedzie mial cie nadal gdzies, to podasz go o alimenty dla dziecka i tyle, bedziesz musiala sobie zycie jakos ulozyc

Gość claduuuuxxx
alimenty to on ma nałożone, bo podczas ciąży sie rozstaliśmy i dopiero niedawno zeszliśmy, pierdolił, ze sie zmienił a ja chciałabym w to wierzyć ale to po jaka cholerę chce sie spotykać z innymi. on twierdzi ze tylko pogadać i na kawe, jak mu powiedziałam ze nie życzę sobie tych jego spotkań to odpowiedział, ze mu nie zabronię.

Gość jkef wr
to odjedz od niego i tez sie zacznij z kims postykac moze kogos normLNEGO POZNASZ I TWOJE DZIECKO BEDZIE MIALO NORMALNEGO TATUSIA

Gość claduuuuxxx
ale dziecko jest i nie mam problemu z synem tylko z facetem

Gość jkef wr
wiem ze jest dziecko, przeciez ja nic nie pisze ze masz problem z synem, ojcem twojego dziecka on bedzie zawsze, tyle ze bedziesz zawsze z nim nieszczesliwa, on sie spotyka z innymi a ty bedziesz cale zycie plakac, dlatego mowie ci ze powinnas kogos tez poznac, wtedy dziecko twoje bedzie mialo dwoch ojcow ale takie jest zycie, ale skoro chcesz zeby twoj facet cie zdradzal bo napewno kiedys to zrobi skoro spotyka sie z innymi to jak chcesz

Gość claduuuuxxx
ale powiedzcie czy to jest normalne spotykać sie z obcymi babami niz siedziec z matka swojego dziecka?