Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona:)))

Lekarze wykrył ciaży

Polecane posty

sluchajcie nie sadzilam ze cos takiego sie jeszcze zdarza w naszych czasach a juz napewno nie sadzilam ze mi sie zdarzy ;p nie dostawałam okresu od 2 miesiecy i robilam 5 testow - 2 pozytywne i 3 negatywne wyszly.. bety jakos nie zrobilam lecz poszlam na usg i wyszlo ze nie malo tego pan doktor powiedzial ze na 100% nie jestem w ciazy i jakos troche potem dostalam @ no ale sie przestraszylam bo sadzilam ze jednak jestem w ciazy, pojechalam do szpitala a pan doktor zbadal mnie na odwal i powiedzial ze to po porstu okres i ze w ciazy nie bylam, i zrobilam w niedziele jeszcze raz test i wyszla druga krechaa poszlam wczoraj prywatnie do lekarza a ten mi mowi ze to ok 13 tygodni a ja taki szokkkkk coprawda ze troszke przytylam ale w zyciu bym nie powiedziala ze to ciaza ;p

czy któreś przydarzyło się coś podobnego?:)

Widze, ze sie cieszysz takze GRATULUJE. Mi wyszedl test pozytywny jakis czas temu, zrobil mi usg i nie bylam w ciazy. Lekarz opowiadl mi, ze byla u niego kobieta dowiedziala sie e jest w 4 miesiacu cizy, testy ktore robila, byly negatywne.. takze wszystko jest mozliwe:)

masakra:) osobiście sama bym chyba nie uwierzyła w coś takiego jakby mi ktoś tak napisał:) bardzo sie ciesze:)

Tova- czyli Ty nie jesteś jednak w ciąży?

Gość Milenooooo
Na TLC jest program o ciąży z zaskoczenia. Te kobity to dopiero mają szok jak na sedesie główka wychodzi. Pokazywali jedną co jej nawet badanie krwi nie potwierdziło ciąży,nie przytyła a jeszcze się odchudzała, na koniec urodziła zdrowe dziecko to jest dopiero szok!!!

Racja racja też to oglądam jednak zawsze myślałam że to jest troche podkrecone:)

Gość mamusia=)
mój przypadek to dopiero był dziwny.. od kilku miesiecy mialam tylko plamienia i robilam testy wychodzily tylko negatywnie, na usg dopoch. nic mi nie wyszlo pani doktor sie wrecz ubożyła i mnie wyśmiala jak jej powiedzialam ze bylam pewna ze jestem, a myslalam tak bo mialam wiele objawow i poszlam do innego gin i stwierdzil 17 tydzien:)

Gość JolkajolkaJolka
u mnie było bardzo podobnie, kilku lekarzy, rzekomo brak ciaży 15 tydzien,brak na usg, mysleli ze brak okresu przez odst. tabl. anty. i kazali mi pojsc zbadac prolaktyne i progesteron bo nie mialam jajeczkowania a tu dzidzia:)

Gość [*][*][*][*][*]
w moim przypadku także nie wykryto ciązy ktora niestety poronilam przez brak opieki prenatalnej a jak sie okazalo to bedac u lekarza byl to 4 miesiac:( brak kompetencji w polsce:(!!!

Współczuje

jak to jest możliwe że na dopochwowym USG nie wykrywają ciązy w 3 miesiacu a nawet później?

Gość el chulo.
Ale czy jesteś zaskoczona,bo nie rozumiem,jesteś w ciąży a nie uprawiałaś seksu czy jak?

Gość [*][*][*][*][*]
może gdyby u mnie wykryto to moje maleństwo by żyło:(

Gość Lektor18
Wczoraj poszedłem ze swoim facetem do ginekologa. I nie uwierzycie ! Jestem w 60 tygodniu ciąży !!!!! Jestem bardzo szczęśliwy, nie wiedziałem, że kiedyś będę mógł urodzić odbytem : )))))))))))!

oczywiście że stosunek był a jestem zaskoczona że pod koniec 2 miesiaca nie wykryli mi ciąży:P

Lektor18 - żałosne!

Gość onaTOon
Milenooooo - nie dziwie się że takie przypadki się zdarzają jeśli ciągle słychać o takich niekompetencjach lekarzy

Gość smiechuwarte
kiedys nie bylo usg i lekarze potrafili stwierdzic ciaze a teraz maja usg i nie potrafią.... smiech na sali

Gość frrfdtfrt
lekarz nie wykryje zbyt wczesnej ciąży dlatego najlepiej wybrac się do niego 2 tyg po terminie @ (której nie było oczywiście)...a co do testów w 4 miesiącu, to nie wyjda pozytywne ponieważ jest już zbyt wysoki poziom BHGC i wynik będzie błędny...

Gość Milenooooo
No to przerażające... lekarze to chyba patrzą się na monitorki przy usg i udają,że coś z tego obrazu potrafią wyczytać... Najważniejsze są pierwsze miesiące a przez ich niekompetencje ciężko jest zadbać o siebie i dzidziusia.

Gość Milenooooo
Zbyt wczesnej to może nie ale tu dziewczyny piszą,że były w 13,17 tyg ??!!!

Gość Kocham moją dzidzie
mis ie to przydażyło lecz nie mialam zadnych innych objawów prócz plamienia zamiast miesiaczki dowiedziałam sie dopiero gdy poszlam z wynikami na progesteron i prolaktyne które zrobilam sobie sama w szpitalu.....

Gość zdezorientowana123456
ja byłam 3 tyg temu u lekarza z takimi objawami: Plamienie zamiast okresu, ciagłe bóle piersi, mdłości, zgagi, zawroty głowy, lekkie zaparcie ktorych sie pozbywam jedzac kasze na obiad, opuchnięcia stóp na co dowiedzialam sie ze napewno nie jestem w ciazy, test mi wyszedl negatywny i teraz wlasnie weszlam tutaj i tak sobie czytam rozne posty i nie wiem czy moze u mnie sie także nie pomylo.. ?