Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁŁODA

co lepsze aparat na zęby czy dwa mosty?(brak dwóch 5-tek w szczęce)

Polecane posty

Gość MŁŁODA

j.w aparat jest tanszy ale boje sie jak bede wygladac:( ale calkowicie mam krzywe zeby szczegolnie trójke cofnieta do tylu u gory :((

Gość MŁŁODA
jeden most to koszt okolo 1000zl:( a reszta zebow krzywa zwlaszcza ta trojka jak sie usmiechne to wyglada tak jakby jej nie bylo i jakbym byla szczerbata:(ale z drugiej strony jestem ladna dziewczyna i boje sie ze z aparatem bede wygladac jak brzydula:(

Gość nie będziesz wyglądać źle
Nie przesadzaj, ludzie noszą aparaty i żyją. A warto, bo potem będziesz miała ładne zęby.

Gość MŁŁODA
tylko ze podoba mi sie pewien facet,gdyby zobaczyl mnie w aparacie to boje sie ze stracilabym duzo w jego oczach....

Gość nie będziesz wyglądać źle
Gdyby tak było to znaczy, że facet nie warty zachodu. Musisz się zastanowić co jest dla Ciebie ważniejsze.

Gość po praskiej stronie życia
A skąd wiesz że aparat załatwi sprawę brakujących piątek? Byłaś u ortodonty i ci to potwierdziła??

Gość MŁŁODA
mam scisniete bardzo zeby i moja chirurg mi tak poradzila gdy pytalam ja o mosty. nie byloby wtedy widac luk

Gość MŁŁODA
nie widzialam go dlugo i jak on mnie zobaczy to moge juz przestac mu sie podobac dlatego ten pomysl z mostami

Gość po praskiej stronie życia
Ale aparat zupełnie nie zamknie ci miejsc po 5, idź do ortodonty po chirurdzy to często mało wiedzą na ten temat.

Gość MŁŁODA
tylko ze moje zeby sa bardzo scisniete dwie trojki cofniete jedna do przodu druga do tylu i tylnie zeby praktycznie na siebie nachodza:( wiec bardzo prawdopodobne ze po zalozeniu aparatu luk calkiem widac nie bedziesz z tego co sie orientuje to tez niekiedy przy ciasnym zgryzie specjlanie wyrywa sie stale i zdrowe zeby by zrobic miejsce dla innych

Gość MŁŁODA
:( i dalej niewiem co zrobic :(((