Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimo to samotny

Jesteś z kimś a czujesz się samotny/na

Polecane posty

Gość mimo to samotny

Mieliście tak? W moim wypadku jest tak że mam dziewczynę prawie rok, układa się między nami dobrze, jednak czegoś mi brakuje... Otóż zanim z nią byłem miałem bardzo dobry kontakt z wieloma osobami w moim otoczeniu, zawsze mogłem się do kogoś odezwać, pogadać, wpaść do kogoś i wszystko było fajnie... Mijał czas, nie zwracałem na początku na to uwagi, ale w końcu zauważyłem że tracę znajomych. Wydaje mi się, że to trochę i wina dziewczyny, która była i jest o mnie ogromnie zazdrosna i nie mogę pogadać z żadną dziewczyną, a kiedyś z wieloma miałem wspaniały kontakt. Uważa, że jestem kobieciarzem. Dobrze, jestem przystojny, dobrze zbudowany ale czy przez to nie mogę mieć przyjaciół? Uświadomiłem sobie właśnie, że chyba tak. Chcę odbudować relacje ze znajomymi, o ile z kumplami nie będzie raczej problemu to boję się reakcji dziewczyny na to, że chcę znów się przyjaźnić z dziewczynami... Dodajcie sobie to, że mam identyczną sytuację jak w tym wątku... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5133597 Nie chciałem jednak pisać o tym tam, bo nie tego się tyczy temat. Więc... Czy też tak macie?

Gość 5y4y4u4u4
A dlaczego nie z kumplami? Pogadaj z nia

Gość mimo to samotny
Z kumplami dlatego nie bo przecież jestem facetem. Boi się że mogę sięza bardzo przywiązać do jakiejś dziewczyny...

Gość out of control
Czyli co, Twoja laska przyjaźni się z kolesiem, z którym spała, a Tobie zabrania mieć koleżanki?

Gość mimo to samotny
Dlatego nie potrafię tego zrozumieć...

Gość dziewietnacha
Rozstan sie z nia i miej kolezanek ile chcesz

Gość mimo to samotny
kpisz?

Gość out of control
To niezła hipokrytka z tej dziewczyny.

Gość dziewietnacha
nikt tu nie kpi z ciebie, rzuc ja i zacznij spotykacv sie z kolezankami a moze znajdziesz wsrod nich odpowiednia kandydatke na swoja dziewczyne

Gość mimo to samotny
już nie raz miałem o to awantury że niby podrywam inne dziewczyny, a to że ona przespała się z kimś i powiedziała mi po długim czasie (fakt że nie była ze mną) już się nie liczy.

Gość samotna jak palec
Czy mam podobnie? Mam. Poswiecilam swoich znajomych dla meza i dzieci,teraz gdy bywaja takie chwile jak ta pozostaja klawisze kompa i wirtualne zycie:(

mam podobnie niestety brakuje mi czegoś ale sam nie wiem czego, od kąd zostawiła mnie moja najlepsza dziewczyna ciągle czegoś w następnych mi brakuje nigdy chyba nie dorównają tamtej , moja obecna również jest strasznie zazdrosna ;/

Gość mimo to samotny
wirtualne życie... To tylko namiastka.. Brakuje mi tych chwil kiedy można było posiedzieć, pogadać, pośmiać się..

Gość samotna jak palec
Mi tez tego brakuje ale widze,ze inni pokierowali swoje zycie innym torem i nie maja czasu a moze i ochoty odbudowac nasze relacje. Znow nowi znajomi?gdzie ich szukac?Trudno jest wygospodarowac nawet 30 minut w ciagu dnia dla takich wypadow ..dziecko mazpraca dom obowiazki ....czasami doby brakuje Ale teskno mi do rozmow o pierdolach usmiechu glosu ...

Gość mimo to samotny
samotna jak palec dokładnie. Ja ze swoją dziewczyną poznaliśmy się na studiach i dalej studiujemy, czas dla niej i znajomych mam w weekendy a wiadomo że nie zostawię jej w domu i nie pójdę z kolegami na piwo. przez 5 dni w tygodniu pracuję i też brakuje sił i czasu...

Gość samotna jak palec
Swiat wirtualny faktycznie jest tylko namiastka ale...na dzis chociaz to mam . Bywa ze poszlocham sobie przy tych literkach,czasami sie posmieje innym razem zezloszcze .....ale to jedyni"znajomi "jacy sa na dzis. Smutne ze czlowiek zostawia wszystko dla tej jednej osoby a potem okazuje sie,ze jest sam jak palec......samotny

Gość mimo to samotny
widzisz... a ona ma przyjaciela z którym w dodatku się przespała przyjaźniąc się z nim... a ja nie mogę mieć przyjaciółki której nigdy nie dotknąłem...

Gość samotna jak palec
glupia sytuacja czytalam na innym topiku. wiesz kiedys marzyl mi sie ktos taki-nie chcialam by byla to kobieta a wlasnie mezczyzna-przyjaciel.Ktos komu moglabym sie zwierzac z najskrytszych tajemnic-mial byc nim moj maz ale zycie rozdzielilo nas i teraz...moje problemy,czasami radosci dziele z wirtualnymi ludzmi.Dziwne ale ciesze sie,ze chociaz oni sa i sluchaja tego co mam do powiedzenia.

Gość mimo to samotny
też właśnie chciałbym mieć przyjaciela w płci przeciwnej. wydaje mi się że mimo wszystko to właśnie taka osoba potrafi nam pomóc bardziej niż przyjaciel przyjacielowi czy przyjaciółka przyjaciółce...

Gość samotna jak palec
latwiej jest rozmawiac z kims odmiennej plci a wydawaloby sie inaczej. probuje odnalezc sie w tej samotni ale wciaz wspominam wypady do miasta z paczka,czy na drinka do pubu...chociazby zwykly spacer w trakcie przerwy w pracy po parku i zamienienie kilku doslownie zdan-wiele mi dawalo i.....tesknie do tego Ty pewnie masz szanse odbudowac relacje ja ...niestety juz nie ale probuje nieudolnie ale jednak-zawrzec nowe znajomosci...moze one zaowocuja taka wlasnie przyjaznia

Gość mimo to samotny
Uświadomiłem sobie to przy okazji rozmowy z dziewczyną... Szkoda że dopiero teraz się obudziłem, a każdy mój ruch w stronę innej dziewczyny która mnie zna i wie że jestem zajęty może być odebrany źle przez moją dziewczynę... dlatego jest to trudniejsze

Gość samotna jak palec
Jesli moge Ci cos poradzic-przeszlam przez cos podobnego dla niego odsunelam sie od znajomych,byl zazdrosny mimo ze nie bylam jaks pieknoscia podrywana przez wszystkich faceci widzieli we mnie kumpele taka ktorej mozna sie zwierzyc i potrafi doradzic...odsunelam sie od nich dla swietego spokoju ......dzis on ma znajomych ja -jestem sama jak palec.

Gość Jeśli....l
jak spedzasz czas ze swoja kobieta?

Gość mimo to samotny
Dlatego nie psując relacji z dziewczyną chciałbym odbudować relacje z resztą. Jeśli nie spróbuję to nigdy się nie przekonam...

Gość samotna jak palec
Probuj i zycze by sie udalo :)To wazne by miec czasami obok siebie inne osoby niz Ci najblizsi:)

Gość a ja wam powiem.;)
Wicie różnie na to można patrzeć. Z jednej strony ja też nie bardzo mogę kumplować się z facetami, mimo iż z wieloma znam się od lat, zawsze mogłam na nich liczyć, a oni na mnie. Nigdy mnie z żadnym nic nie łączyło i wiem, że to nie jest możliwe.. Po prostu przyjaźń damsko - męska , choć może nie każdy w istnienie tego może wierzyć.Od kiedy jestem w związku musiałam ograniczyc kontakty z nimi do pisania esów, i to też nie za często, bo zaraz rodziły się podejrzenia. :O Byłam zła o to, bo zawsze lubiłam pogadać sobie, zwłaszcza z facetami miałam lepszy kontakt, bo z kobietami nie zawsze :P i teraz praktycznie nie mam nikogo do pogadania.. ale z 2 str. rozumiem swojego chłopaka, bo ja sama tez byłabym zła, gdyby spotykał się z innymi np. tylko na kawę. Jestem zazdrosna :P Z resztą znam przypadki, gdy facet pozwalał swojej 2 połowce spotykać się z kim chce i zostawiła go ze swoim "przyjacielem" :O Lepiej dmuchać na zimne ;)

Gość mimo to samotny
A powiedz co myślisz to takim postępowaniu jak opisał autor w linku który podałem?

Gość a ja wam powiem.;)
właśnie ktoś wspomniał o wirtualnych znajomych. Ja własnie szukam takich ludzi w necie, takim tez można się wyżalić, pogadać.. pośmiać.. Jakoś trzeba sobie radzić, chociaz wiadomo, ze to nie to samo co spotkanie w realu :)