Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopella

Tacy ludzie to ludzie nieszczesliwi!!! Ludzie w wieku ponad 50 lat

Polecane posty

Gość klopella

Ludzie ktorzy w wieku ponad 50 lat nie maja wnukow to ludzie nieszczesliwi Wychowali sobie dziecko lub dzieci i nagle dziecko oznajmi im ze nie bedzie mialo dzieci bo po prostu nie chce. Dla rodzicow to wielka tragedia jak syn np. podda sie wazektomii lub corka decyduje sie na malzenstwo bez dzieci.

Gość olala.
a ty co kurwa? sadzisz po sobie? :D

Gość ALEJĄDRA
a co mają do szczęścia wnuki? organów szukasz czy co

Gość klopella
Ja mam dopiero 20 lat ale widze ze coraz wiecej ludzi nie chce dzieci. I wiem napewno ze to ludzi boli, bardzo boli i mowie tutaj o rodzicach i tesciach mlodych malzenstw, po co biora sluby hipokryci jak nie sa gotowi podjac trudu wychowania dziecka.

Gość puknij się w ten pusty łeb
to sobie naklep tych dzieci dziesięcioro i wpierdalajcie wszyscy tynk ze ścian. głupia jesteś, za co niby te dzieci wychowywać? z zasiłku dla bezrobotnych, czy pensji 1100 miesięcznie?

Gość klopella
25letni mezczyzna powinien byc juz ojcem dziecka 23letniej kobiety, powinien pracowac po 16 godzin dziennie by zarobic na rodzine a nie ze taki koles pracuje 8 godzin dziennie a potem idzie do domu i spi lub siedzi przed telewizorem, komputerem lub lata po dyskotekach.

Gość Eeerrr...
Haha jakie durnawe teorie! Oczywiscie najszczesliwsza jest 50letnia "babcia", ktora po tym jak nareszcie pozbyla sie wlasnych dzieci ma podrzucane do opieki wnuki, ktorymi musi zajmowac sie caly dzien, a czesto do tego jeszcze "obrabiac" dom, gotowac itp. zamiast wreszcie zajac sie soba i troche pozyc! Uwierz mi, ze wiekszosc babc nie zajmuje sie wnukami z ogromna przyjemnosci, jakby spelnialo sie marzenie ich zycia, robia to, bo tak wypada i nie potrafia odmowic swoim dzieciom, bo bylaby obraza...