Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorra baeta

co sądzicie o tym aucie, zamierzam kupić

Polecane posty

Gość lorra baeta
wiem że to inny rodzaj auta ale myslałam że trwałe i nie ma plastikowej blachy xara picasso mi sie nie podoba, jeździłam już i niestety bajbardziej mi pasuje ten scenic przeciez każde auto ma jakies ale toyota jednak za mała i za droga

Gość ech...........................
To zadaj sobie pytanie na ile osób bo jak na 4 + to kupuj duże auto a nie limuzynę. Scenika ma kuzynka do sprzedania na podkarpaciu jak tak bardzo chcesz :P A i kolega z pracy srebrnego z gliwic do dzis z elektroniką nie doszedł ładu. 15 tyś tak... i duże auto na dieslu bez filtra czyli 2003 rok. z kompaktów to wolał bym kupić za 8 tyś fiata stilo :) niezawony silnik i dużo elektroniki której lubisz. A tak to za ciężki wybór za mało danych.

Gość lorra baeta
potrzebne mi auto którym będę jeżdzić codziennie dosyc sporo po mieście oraz przewoże w między czasie dwójkę dzieci i mam bagażu trochę

No to ja zdania nie zmieniam zobacz sobie gdzięś kiedyś na parkingu verso. Albo w tym komisie. Zmieścisz dzieciaki + wózek z tyłu. A jak po mieście to ci spali te 4,5 5l max!! A nie jak scenic 6,5. I pompowtryski co chwilę. A jak nie to berlingo z szklanym dachem bajerami. sharan Albo coś bardziej opływowego w stylu Zafira ale dużo pali i bierze olej 307 sw ford cmax avensis verso merc vaneo I coś wybierz ja znikam bo dyskusja z tym panem nie ma sensu...

Gość lorra baeta
ok, szukam dalej

O roomsterku zapomniałem ale bardziej 20 tyś niż 15

Gość audi A6 4,2l
kuzyn kupił teraz nissana almere coś tam coś tam.właśnie jest powiekszana jak scenik w benzynie świetnie brka, podobno dobre auta i oszczedne

Gość a co myslicie o samochodzie
opel insignia ???

Gość audi A6 4,2l
już wiem zachwalał teraz też NISSAN ALMERA TINO,wiec polecam poszukajcie na alegro,czy ebayu.de

Gość lailicja
ja mam scenica z '99 i się trzyma, ma duży przebieg, bo 290000 i powoli zaczyna się kruszyć, ale ogólnie kocham moją renatkę :)

Gość a co myslicie o samochodzie
a o oplu nikt sie nie wypowie?

Gość audi A6 4,2l
Nissan Almera Tino zadbany,zarejestrowany ZOBACZ Nissan Almera Tino, 2003, Van / Minibus, bordowy Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć: Nissan Almera Tino Nissan Almera Tino, 2003, Van / Minibus, Kliknij w miniaturkę, aby zmienić zdjęcie Cena (brutto): 17 900 PLN / 4 276 EUR do negocjacji, Finanse: Chcesz kupić ten samochód? rata 426 zł Kredyt na używane auta już od 7,9%. Sprawdź! Typ: Van / Minibus Rok produkcji: 2003 Data rejestracji: 04/2008 Przegląd: 04/2012 Ubezpieczenie: 04/2012 Przebieg w km: 160 000 km Skrzynia biegów: manualna Moc: 116 KM (85 kW) Pojemność skokowa: 1800 cm Rodzaj paliwa: benzyna Kolor: bordowy-metallic Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony / zarejestrowany Kraj pochodzenia: Niemcy Kraj aktualnej rejestracji: Polska Dodatkowe wyposażenie: ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, komputer, ESP, kierownica wielofunkcyjna Dodatkowe informacje: pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany Opis pojazdu: Sprzedam rodzinnego Nissana Almerę Tino 1.8 benzyna, 116 KM. Bogate wyposażenie: -ABS, -ESP, -wspomaganie kierownicy, -centralny zamek/pilot -4 el. szyby, -el. lusterka, -4 x poduszka powietrzna, -automatyczna klimatyzacja, -kierownica wielofunkcyjna -rozrząd na łańcuchu nie wymaga wymiany. -duży wyświetlacz LCD (bardzo praktyczny, wszystko super na nim widać) -radio / CD, -komputer pokładowy, -kamera cofania Sprowadzony z Niemiec na własny użytek, jako drugie auto, w 2008 r. z przebiegiem 127 tys. km i serwisowany w ASO (książka serwisowa). W 100% bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce. Posiadam opony zimowe. Przez 4 lata w Polsce przejeździliśmy nim 30 tys. km. Auto używane było jako drugie i służyło do wyjazdów z dzieckiem na wczasy. Co roku był wymieniany olej. W zeszłym roku wymieniane hamulce i łącznik stabilizatora. Samochód sprawuje się bez zarzutu, jest bezawaryjny i bardzo pakowny. Na trasie spala 6,5l/100 km. W mieście 8l. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego, w środku czysty zadbany używaliśmy dywaników gumowych zimą oraz pokrowców na oparciach foteli), nie palimy papierosów. Przegląd techniczny i ubezpieczenie OC ważne do 04.2012. Ma zewnętrzne otarcie lakieru od parkowania. Jeżeli ktoś chce mieć dobry rodzinny samochód, to tylko ten, a nie żadne Renault czy Citroen. Almera Tino jest jak perełka na polskich drogach, rzadko spotykana. POLECAM!!! Cena do negocjacji. Kontakt Tel. 501 855 876 lub 502 5853 08. Dane kontaktowe Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu. Polska, Gorzów Wlkp. (woj. lubuskie) tel.: +48 wyświetl numer +48 wyświetl numer

Gość lorra baeta
juz zdecydowalam, kupie skodę fabię Hatchback i koniec

Gość gość
Dokupić warto do takiego pojazdu kamerę cofania – moim zdaniem to świetna sprawa jest. Poprawia bezpieczeństwo jazdy. Mogę podrzucić namiar na dobry sklep - http://www.stopolgroup.pl/ - mają dość szeroki wybór.