Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zrzucę kilka kilo??

czy stosujac sie do tych zasad zrzuce kilka kilo???

Polecane posty

nie jesc po 18 Oo powodzenia, chyba ze chodzisz spac 21:P potem napisze dokładnie teraz nie mam czasu

Gość no nie mogeeee
eee nie chce dietetyka zaraz mi wymysli jadlospis sztywny a ja tak nie chce Ja szybko chudne. znam te proste zasady typu nie jest po 18, nie jesc slodyczy..

Gość Być może tak, ja schudłem 30 k
Dukana dieta wywołała u mnie anemie, nie polecam. Efekt jojo częściowy mam, ale nie ważę już 130 kg, a 110 i cały czas zjeżdżam, nadal mam problemy, ale przynajmniej już ze mnie nie szydzą widząc, że jest poprawa. Jeśli chodzi o głodówkę to fakt może spowolnić proces odchudzania, ale odpowiednio przeprowadzon, w krótkim czasie pozwala zrzucić sporo kilogramów, a po odpowiednim procesie wychodzenia z głodówki efektu jojo raczej nie będzie, chyba że ktoś "nażre się za wszystkie czasy" :)

na kilkudniowej głodówce zjedziesz z wody a nie z tłuszczu, spadnie CI na wadze fakt, ale np. oponki jest trudniej zrzucic na stałe.

zadnych słodyczy, zadnych przekasek słonych- to wiadomo duzo wody nie jesc smazonego, ogranicz sol owoce, slodkie jogurty najlepiej jesc na II sniadanie obiad np miesko z surówka- ja np jem miesko + surówka albo zupa po cwiczeniach jem kolacje owszem ale jest to ser bialy, kefir, jogurt nat, serek wiejski + warzywa ogolnie jesc 5 posilkow dziennie, małych żadna filozofia ja nie jadam masla, nie smaze, dodaje tylko oliwe do surówek nie jadam fast foodow,pizzy, zapiekanek i tego typu. jak schudne tyle ile zamierzam to wiadomo mozna sobie pozwolic od czasu do czasu.

Gość Tereszka

hmm ja zawsze diete rozpoczynam wlasnie detoksem, krótkim, najczęsciej 3 dniowym sokowym. najbardziej zmakują mi soki nuja - smaczne, mają niektóre takie świetne połączenia smakowe że głowa mała. Na prawdę jak dla mnie jest to znakomite odkrycie! Bardzo sobie chwalę!