Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54353453

JAKI PROSZEK DO PRANIA NAJLEPSZY??

Polecane posty

Gość 54353453

kochane mamy podzielcie się ze mną doświadczeniem , wszystkie wiemy jak trudno doprać dziecięce ubrania , używałam juz kilku proszków m.in bryzy , vizira i bonusa , dodaje zawsze do prania odplamiacza a ubranka i tak nigdy sie nie dopierają , plamy nie schodzą i dodatkowo są jakieś "przyszarzałe" , dodam ze zawsze ustawiam pralke na 60 stopni i pranie wstępne i zasadnicze , juz zaczyna mnie denerwować to ,że zawsze wyjmuje z pralki brudne ciuchy

Gość Najlepsze są płyny lub
żele do prania bo proch bardziej je niszczy , robią się szorskie i szarzeją. Jeżeli bardziej ufasz proszkom to kupuj dobre, na przykład persil lub ariel. jeżeli chcesz żeby białe ubrania nie szarzały tak szybko nawet używając proszku to nie łącz ich w praniu z szarymi i innymi kolorami, nawet tymi bardoz jasnymi, białe to białe i tylko z takimi sie pierze. Do białego uzywaj proszku do białego a do kolorowych jakiś proszek color. Woda w pl jest dośc twarda więc najlepiej stosowac jakiś płyn sensitive badź najlepiej calgon dodawany do każdego prania. Ja dodaję troszkę calgonu go każdeog prania , używam persil sensitive (płyn) i segreguję kolorystycznie pranie i póki co metoda ta nie zawodzi , ubrania są w świetnym stanie . Ja nie używam płynu zmiekczająceog do ubranek dziecięcych.