Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalia22

Tak trudno zerwać...

Polecane posty

Hm od pewnego czasu chce zerwać z chłopakiem, ale nie mogę za każdym razem jak już jest umówione spotkanie i ja jestem przekonana, że dziś z nim zerwę . On przychodzi i wszystko bierze w łeb:/ Nie potrafię z nim zerwać jak tylko widzę jego twarz i jego zachowanie to po prostu wymiękam... My do siebie moim zdaniem nie pasujemy im dłużej to będzie trwać tym gorzej więc dlaczego nie mogę po prostu powiedzieć , że to koniec!!;/

Gość rgehr6
na pewno sporo razem przeszliście i zostaje przywiązanie do kogoś, jeśli jesteś tego pewna spróbuj przygotować takie spotkanie SMSami, rozmową przez tel, łatwo nie będzie ale tak to już bywa...

hm... a może ja nadal coś do niego czuję i to mi nie pozwala zrezygnować.. Boje się, że go zranię...

Gość rgehr6
"My do siebie moim zdaniem nie pasujemy im dłużej to będzie trwać tym gorzej więc dlaczego nie mogę po prostu powiedzieć , że to koniec!!;/" ja tylko widzę co napisałaś, jeśli on kocha i mu zależy napewno go zranisz, ale jeśli się masz męczyć musisz być stanowcza. Zastanów się na spokojnie przeanalizuj wszystkie za i przeciw i podejmij decyzję:)