Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie lachony!!

Co myślicie o wulgarnych dziewczynach

Polecane posty

Gość takie lachony!!

piją, palą, przeklinają, puszczają sie na klatkach schodowych, w aucie, w plenerze, typowe nastolatki, ubrane sportowo lub trendi na czasie?

Gość takie lachony!!
up

Gość tylko te metamorfozy
za porażki wychowawcze rodziców i szkoły :P

Znam takie które mają po 30 lat i dlaj sie tak zachowują a znam tez takie, które z tego "wyrosły" i teraz sa o wiele lepszymi żonami i matkami od tych cichych, szarych myszek co to nadstawiaja doopy koledze z biura bo musza nadrobic stracone lata. Moim zdaniem każdy musi sie wyszumieć

Gość a ja se mysle co innego,?
Pierre Dolevas - ale pierdolisz jak potłuczona ,zycie ma sie tylko jedno i trzeba z niego korzystac . Niech kazdy robi co tylko mu sie podoba - takie jest moje zdanie. Nic o nich nie mysle , nie przeszkadzają mi w ogole ,tak samo jak szare myszy, galerianki , bogate paniusie, starsze panie i kazda inna osoba 🖐️ przeszkadzają mi tylko osoby ktore ocenianią innych

Gość zalezy jak sa ubrane
jesli sexi i przyciagaja wzrok to moga byc!

Gość Ja jestem z dalszych
śmiac mi sie chce jak widze taki margines spoleczny.. one mysla, ze sa fajne :P a nas zwykłe dziewczyny traktują jak zwykłe góóówno :P

Gość blogrerkaaaa
Pierre Dolevas, masz racje , niestety . Ja tez widze ta zaleznosc we wlasym srodowisku.

takie tylko na odstrzal szmaty i nikt nie ma do nich szacunku, bo one same sie nie szanuja. I oto co myslimy, Dziekuje,do widzenia

Z tego wszystkiego najbardziej razi mnie wulgarny język. Ale tak samo u facetów i kobiet. I nie mówię tutaj o ludziach którzy pod wpływem emocji sobie zaklną ale takich co używają kurwy zamiast przecinków.

Gość hmmmmmmmmmmmm mm
Nie lubie takich osob. Nie zawsze jest to margines, coraz częsciej są to dziewczyny z bogatych domow, mamusia lekarka ,tatus biznesmen a corka? Kur...wa , ch..uj, pie....role... gorzej niz menel pod sklepem, chamskie zachowanie , nabijanie sie z innych ludzi czesto chorych. eh szkoda gadac