Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geluch24

ile placicie niani ?

Polecane posty

Gość geluch24

jestem ciekawa ile drogie mamy placicie swoim niankom? obecnie bylam niania w Toruniu ale zamierzam przeprawadzic sie do Warszawy i jestem ciekawa ile placicie i za ile godzin ? :)

Gość uyuyuyuyihj
2000 miesięcznie, euro oczywiście :)

Gość w warszawie
800 zł

Gość geluch24
ja jestem gotowa zajmowac sie dzieckiem,gotowac,sprzatac,prac,wychodzic z dzieckiem na spacery,robic zakupy i nawet uczyc dziecko mam kursy z pedagogiki i pierwszej pomocy mam juz swojego maluszka ale wiadomo trzeba szukac pracy i zarabiac tylko nie wiem ile powinnam chciec pieniazkow aby dostac prace a spokojnie zyc :)

ja w poznaniu pracujac 7godzin dziennie, dostalam 10zl za godzine pozniej zmienilam rodzine i za 8godzin dziennie dostawalam miesiecznie 1300zl poznan w warszawie jak myslaam o przeprowadzce to stawki byly ok 1500zl najmniej za caly etat

Gość geluch24
jednak zycie w Warszawie ma kompletnie inne koszty a chce zmienic otoczenie i zajmowac sie nasteonym maluszkiem, nie wiem jakos uszczesliwia mnie praca z dziecmi zajmowanie sie nimi etc. bliski kontakt poznawanie psychologicznej podswiadomosci miedzy dziecmi o roznym wieku jest takie wspaniale patrzac ze nastepny maly czlowieczek nie jest zaniedbywany a ma przekazywane normy spoleczne :)

Gość Jo-------anna
Geluch24, nie lepiej w przedszkolu?:)

Gość geluch24
BYlam nieletnia mam gdy urodzilam wlasne dziecko ale przyszedl czas byc odpowiedzialna wiec skonczylam liceum zrobilam sobie kurs pedagogiki pracy z dziecmi i pierwszej pomocy niestety na tym moje ksztalcenie sie zakonczylo bo zycie kosztuje i trzeba sie ruszyc i na nie zarabiac.nabralam duuuzego doswiadczenia przy swoim dziecku dzieki czemu potem zajmowalam sie innymi bedac niania ale teraz zeby sie dostac do przedszkola trzeba miec skonczone studia pedagogiczne etc. a u mnie tego brakuje chociaz kocham dzieci i robie to z wielka radoscia

ja płacę 10 zł/godz, kraków, niewiele godzin w tygodniu. Ale to po znajomości.

Gość Megg24.
mama mojej przyjaciółki dostaje 1700zł za opiekę nad 2 dzieciaków. wychodzi więc 10zł za godzinę. Karaków