Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychicznie niebezpieczna

Powiedzcie mi jak policja może znaleźć mordercę

Polecane posty

Który pojawił się na sekundę, wykonał cios nożem i zniknął. Świadków brak, dziewczyna ledwo dycha na OIOMie:( nie znajdą drania:O to przypadek z mojego miasta. Dziewczyna nie miała wrogów, młoda ma 19 lat.

Gość JANUSZEK......................
ja pierdziele.Pamiętaj ,że nie ma zbrodni doskonałej. Oby dziewczyna z tego wyszła.

Chciałabym aby wyszła z tego ale nie ma szans:( nawet nie wiem jakie to obrażenia ale podobno nie ma szansy na przeżycie:O . A tego zbrodniarza pewnie nawet nie złapią:O wiecie jaka mamy policję w pl

Gość tez sie nad tym zawsze zastana
wiam, przyjmujac ze morderca to ktos faktycznie obcy i wybral ja na cel tylko bo okazja. Jesli za miesiac zrobi to znowu? Na zupelnie innej osobie, moze nawet nie dziewczynie, moze w zupenie innym wieku, miejscu bo pojedzie na wycieczke do innego miasta. i ot tak pod kurtka bedzie mial kose czekajac na okazje, a pozniej wroci do miasta swojego, do domu i bedzie uzywal dalej tej kosy w kuchni. Jakie sa szanse ze ktos taki zostanie zlapany?

Zawsze zostają jakieś jego ślady, monitoring gdzieś dwie przecznice dalej itp. itd.

Oby tak było, ale w takim razie co z dziewczynami, które zniknęły bez śladu po imprezie np? W pl nawet w warszawie miasto podobno słabo jest monitorowane, w porównaniu do berlina, madrytu, londynu..

policja nie znajdzie. zbrodnie doskonale istnieja i kazdy o tym wie. prosze mi pokazac choc jeden slad odnoscie znikniecia kuklinskiego, czy znanej w polsce wieczorek. laski ogarnijscie sie jesli nie chcecie trafic do niemiec na czesci lub do burdelu. jak patrze czasem co moje kumpele na miescie wyprawiaja to takie akcje sa po prostu smiesznie latwe...

Gość durny kraj nadwiślanski oj dur
każdego los zapisany jest w gwiazdach, żadne kamery ani policja nie pomogą bo kolejne osoby beda zabijane a morderca jak nie ten to kto inny nim będzie. Ludzice módlcie sie do Boga bo on jest większy niż policja

Gość to nieprawda ze im jasniejsza
zbrodnia doskonala nie istnieje, ale sa niedoskonale metody poszukiwan

Gość pdododod
ot wystarczy że był już karany, że znajda jakis materiał genetyczny... nie potrzebny monitoring, jakby chcieli to by każdego znaleźli...wykopali z pod ziemi

Gość fewgrwgwrg
mogą go złapać np. po tym że po wszystkim założy temat na kafe gdzie poisze sytuacje aby się upewnić że jest bezpieczny

Gość manio ciekawski=
nic tak naprawdę nie wiesz na ten temat chyba, że wiesz? czy miała wrogów, czy nie tego ona nawet mogła nie wiedzieć ale to mogą wiedzieć jej znajomi, znajomi jej znajomych metod jest od cholery bywa i tak, że to co wydaje się na pierwszy rzut oka beznadziejne, okazuje się całkiem łatwą sprawą życzmy jej aby z tego wyszła

Gość manio ciekawski=
sprawa syna kuklińskiego, to nie jest dobre porównanie oczywiste jest, że to robili profesjonaliści, którym prawie zawsze się udaje /pomijam tu, przypuszczenie, że jego zaginięcie zostało sfingowane, w ramach programu ochrony świadków/ prawie nigdy nie wpadają zawodowi zabójcy, którzy są ochraniani i szkoleni przez służby specjalne, a los ich ofiar jest niejasny

Gość Panófo
Taa. . Właśnie takie morderstwa są doskonale. Morderca pojawia się z nikąd i znika jak duch:O najgorsze jest to że taki tys może to robić w ramach hobby:O

Gość Panófo
Typtys

Gość Panófo
Ja w ramach hobby pocieram penisem o kaktus

są zbrodnie idealne ale dokonywane przez profesjonalistów znających dokłądnie metody śledcze policji , kryminologów itd... ale i tak zawsze jest ryzyko że jakaś kamerka gdzieś coś przyluka czy gosicu z lornetką podglądający sąsiadki pod prysznicem coś zobaczy, moment przestępstwa i np jaki smaochod odjechał czy coś:P

Gość gferu
sa zbrodnie doskonale