Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poweretu

Dać sobie spokój z tym chłopakiem czy może jednak spróbowac? Dajcie RADY!

Polecane posty

Gość poweretu

Nie mam dużego doświadczenia w związkach dlatego pytam tu. Znam pewnego chłopaka ponad 6 lat. Relacje między nami zawsze były przyjacielskie ale raz on chciał ze mną być a ja nie chciałam, potem ja chciałam a on nie i tak w kółko. W sumie nigdy go uczuciem większym nie darzyłam, po prostu mi sie podobał. Nie spotykam się z nim często bo mieszka w innym mieście więc widujemy się kilka razy w roku. Ostatnio dowiedziałam się że jego koledzy powiedzieli mu żeby miał na mnie wyj**ane i żeby mnie olał. Nie dotknęło mnie to bo nic do niego nie czułam ale na ostatniej imprezie całowaliśmy się i chyba się zakochałam. Tu pojawia się moje pytanie. Czy powinnam sobie dać z nim spokój czy jednak spróbować mimo iż wiem że jego koledzy mnie nie lubią a on sugeruje się ich zdaniem?

Gość fddsffgfgfg
do nauki dziecko....

Gość agtt
dokladnie,do nauki.jak sie bedziesz uganiala za facetami w tym wieku tot ylko stracisz czas,zamiast osiagnac w zyciu cos,co szanuja wartosciowi faceci.za kilka lat ebdziesz ceniona za cos wiecej niz cycki i ladne oczka i to bedzie wiek kiedy poznasz milosc nigdy nie uganiaj sie za jakims palanatem.nie bedziesz szczesliwa.