Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 6789453

Krwawienie po stosunku

Polecane posty

Gość Kasia 6789453

wczoraj uprawialam sex z pratnerem, chwile po stosunku zaczęłam krwawic, dlaczego? okres mam dostac dopiero w przyszłą niedziele.

Prawdopodobnie dopiero przerwała ci się do końca błona dziewicza. Niektóre kobiety mają grubsze, że błona się rozciągnie i można odbyć stosunek, ale błona nie pęka. Albo nie wiedziałaś, że jesteś w ciąży i poroniłaś na wczesnym etapie. Wiele kobiet porania na samym początku i nie wie.

Gość Kasia 6789453
błona dziewicza to nie byla na pewno :) mam 25 lat a pierwszy raz przeżyłam w wieku 18 :) jeśli chodzi o okres to tez nie, bo biorę tabletki, od razu zaznaczam ze nie sa zle dobrane i nie jest to moje pierwsze opakowanie, biorę je juz dosc długo... :) nadżerki raczej tez nie mam, byłam u gin w grudniu, niczego takiego nie stwierdził, nadżerka nie rozwija sie chyba nagle z dnia na dzien...

No to jeszcze może być też dysplazja szyjki macicy, choroba weneryczna taka jak rzeżączka (to należy leczyć, a nie machnąć na to ręką bo powoduje bezpłodność). Co do tabletek to nie dają 100% zabezpieczenia, więc w ciąży mogłaś być i poronić. Błona też mogła się dopiero teraz zerwać do końca, bo były już takie przypadki. Inny kąt penetracji niż dotychczas i akurat zerwały się te resztki.

Gość srednikkreskanawias
za ostro było, kochaniutka, za ostro!

Gość Kasia 6789453
tez mi sie wydaje że za ostro... poczułam ból w trakcie stosuku... a teraz przy siusianiu mnie szczypie... wiec to chyba zwykłe otarcie... mam nadzieje...

Gość Kasia 6789453
nie miewam bolesnych miesiączek bobiore tabletki, a bez tabletek no to chyba jak kazdy... nie wiem...