Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z nim dalej żyć?

Mam problem z zazdrosnym i zaborczym mężem.

Polecane posty

Nigdy nie byliśmy małżeństwem idealnym-zawsze było między nami wiele emocji. Ale odkąd urodziła się córka,to osiągnęliśmy apogeum. Otóż mąż nigdy nie lubił jak zakładałam spódnicę-nawet taka do kolan była za krótka. Ale dało się to znieść. Jednak odkąd siedzę z córką w domu,to ciągle mnie kontroluje i sprawdza i non stop uważa,że ja go z kimś zdradzam. Zaczął mi wydzielać pieniądze-żebym chyba nie opłaciła sobie kochanka, sprawdza mój telefon. Bo ja przecież cały dzień siedzę w domu,to mogę go zdradzać. Do pracy nie pójdę-przynajmniej na razie-córka ma 3tygodnie... Jak z nim rozmawiać,jak mu tłumaczyć?

Gość Ze skorpionami tak już jest.
:)

Gość jolciaa
Chorobliwa zazdrość? Albo terapia faceta ( co jest trudne, bo oni si na terapie raczej nie zgadzają), albo rozstanie, bo tak życ sie nie da. Chociaż... takie światełko w tunelu... Był kilka dni temu taki temat w programie Dlaczego ja? albo Trudne sprawy. Co prawda tam facet pobił przyjaciela, kobieta się od niego wyprowadziła i dopiero wtedy poszedł na tearpię, ale potem zyli długo i szczęśliwie... Czyli, ze jak się facetem potrząśnie to on dopiero wtedy może zrozumieć, że jest chory. A tłumaczenie mu, ze się go nie zdradza? On i tak wie swoje, żadne tłumaczenia do niego nie dotrą.

Gość kocham cię życie
Takie zazdrosne osobniki raczej nie lubią jak ich żony pracują, w domu zona jest dużo łatwiejsza do upilnowania.

No właśnie jak pracowałam-do 37tc-to było ok. A teraz jest dramat,bo on uważa,że jak siedzę w domu to mam czas na romanse. Potrząsanie w jego przypadku nic nie da. Z nim trzeba dojść do porozumienia drogą spokojnych mediacji,ale ja nie mam już siły,ani argumentów.

Dodam,że obecnie mamy jedną kartę do konta-wpływa na nie jego pensja i mój macierzyński-kartę ma on i udziela mi pieniądze. Czuję się osaczona...

Gość czy to jest rodzina?
nie wierze,ze kobiety daja sie tak traktowac! to nie sredniowiecze,a m to nie nie pan wladca gdzie wy zyjecie? dajesz sie tak traktowac,to tak cie traktuje jak ty wychowasz swoje dziecko? kolejna ofiara przemocy

Gość srednikkreskanawias
pocimkaj mu dropsa....i mu przejdzie