Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deelight

Oświadczyny - po jakim czasie?

Polecane posty

Gość Deelight

Mam do was pytanie, po jakim czasie chodzenia doszło u was do oświadczyn? :)

Gość srednikkreskanawias
33 lata i 2 miesiące

Gość fliskafu
w pierwszym zwiazku po 2 latach, w obecnym jestesmy razem 3 lata i jeszcze pytanie nie padlo:)

Gość Deelight
Ja w pierwszym związku po roku a teraz jestem z moim facetem 7m-cy i mam wrażenie, że coś się wydarzy...

Gość szz
po roku

Gość Deelight
@ fdgj,nhjk,, po twoim wyszukanym komentarzu sam wystawiasz sobie laurkę "gimgówna". gratuluję. 8 miesięcy? rok? i jak jest teraz po ślubie? nie uważacie że to było za wcześnie?

my wzięliśmy ślub po 2 latach związku. Wiadomo,że w każdym związku są chwile gorsze i lepsze,ale uważam swoje małżeństwo za udane. Za pare dni mija 3 rocznica ślubu:)

Gość lolit-a
ja po miesiącu znajomośći podjęłam decyzje żę właśnie z tym facetem chcę być zdecydowałam się na dzecko po po 6 miesiącach były zaręczyny a po a po 9 ślub i nie żąłuje bo trafiłam bardzo fajnego chłopa decyzje nie podjełam pod wpływem czasu bo to nie musi upłynąć niewiadomo ile lat żeby podjąć taką decyzję

Gość lolit-a
ja już ze swoim jestem dwa lata w tym ponad rok po ślubie bywają dni gorsze i lepsze jak w życiu ale myślę że jesteśmy dla siebie stworzeni nie narzekam. byłam na sylwestra u swojej koleżanki jak zobaczyłam jakiego ona ma faceta to byłam dumna i szczęśliwa że mam swojego. tamten ją traktował jak służącą przynieś wynięś teraz urodziła mu drugie dziecko jestem ździwiona że zdecydowała się na związek z takim bydlakiem

Gość milka159
u nas po 3 latach

Często kobiety z niskim poczuciem własnej wartości decyduja sie na związek z kim kolwiek bykle zeby nie były same i póxniej powstaja takie przypadki

Gość juliajulia
2 lata znajomosci tzn takie miganie sie "ty wiesz ze ja ciebie kocham a ja wiem ze ty mnie kochasz ale jestesmy przyjaciółmi." miesiac po byciu w prawdziwym zwiazku :)

Gość lolit-a
ja byłam w szoku jak zobaczyłam jak on ja traktuje że że ona sobie na to pozwala. jak mój mały płakał to my się zmieniali z mężem raz on przy nim siedział raz ja tamten nie mógł uwierzyć ze mąż mi pomaga potem mi dogadywał żę żądzę swoim ale chyba w związku ludzie powinni sobie pomagać a ona wogule nie ma na niego żadnego wpływu robi co chcę piję bawi się a ona w domu z dzieckiem siedzi a teraz już sie wogule nie ruszy