Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jaki odkurzacz centralny polecacie?

Polecane posty

Gość andreaaa
Ja zamiast nowego odkurzacza zainwestowałam w robot sprzątający i już nigdy bym nie wróciła do zwykłego sprzętu. Nie cierpię odurzania od zawsze, a kobota mogę zaprogramować, żeby sprzątał kiedy jestem w pracy. https://kobot.tech/ cenowo wypada z reszta podobnie jak odkurzacze.

Gość gość jk
Uzytkuje od roku w domu jednorodzinnym. Myslalem o bemia a na koniec jest husky. Generalnie to super sprawa chyba niezaleznie od marki. Bardzo dobra sila ssania i z dostawka czyscisz kominek. Kogo noe stac bedzie plakal ze sie psuje i zatyka. Bzdura

Gość KajetanKajetanowicz
Ja mam w domu taki odkurzacz, nigdy nie zwracałam uwagi na to jakiej jest firmy, nazywa się Drainvac, mogę go szczerze polecić, jedyne co mi się nie podoba to rozmiar, a tak wszystko inne jest jak najbardziej w porządku. Proszę na ten temat przeczytać artykuł http://juwenalia.lomza.pl/2015/10/22/montaz-odkurzaczy-centralnych/

Gość gość
nam odkurzacz montowała firma http://ogrzewaniepoznan.pl/ i to oni dobierali odpowiedni do naszego domu. Wszystko super działa i naprawdę wygodnie się użytkuje.

Gość gość
Polecam inwestować w dobry sprzęt, nie musi być bardzo drogi, chodzi o jakość. Sam teraz stoję nad wyborem odkurzacza do mojej firmy sprzątającej, będę kupował kilka sztuk, więc chciałbym żeby się nie zepsuły wszystkie po kilku miesiącach. Odrzucam chińskie wynalazki, zastanawiam się raczej nad czymś z Nilfisk. Może ktoś miał do czynienia ze sprzętem tej firmy?

Gość gość
My mamy husky, montowany przez Appia Technical, jak najbardziej polecamy. Bardzo dobry stosunek jakość/cena, sprawdza się świetnie. Bardzo dobra inwestycja z naszej strony

Gość gość
My kupowaliśmy odkurzacz centralny od nich www.scanvac.pl bardzo polecam, teściowa mnie namówiła, teraz nie żałuje chociaż na początku miałam sporo wątpliwości czy to w naszym przypadku zda egzamin. Jak się potem już przekonałam - całkowicie nie potrzebnie:)

Gość gość
Ze 20 lat doświadczenia w dostawie i montażu odkurzaczy centralnych posiada firma www.scanvac.pl od której to kupowaliśmy nasz odkurzacz centralny. Firma znajduje się w Olsztynie, ale działa na terenie całej Polski, wiec śmiało można zamawiać.

Ja remontując dom ze względu, że mamy syna, który ma alergię, musiałem zamontować centralny odkurzacz w garażu, postawiliśmy na firmę Odkurzaj, http://www.odkurzaj.eu/. Super sprawdza się te urządzenie i co ważne pomogło nam pozbyć się dodatkowego pylenia.

Gość uważajcie
Ludzie, Nie wierzcie większości z powyższych opinii. Z daleka widać, że niektóre teksty brzmią jak sztywna reklama telewizyjna. Zwłaszcza te polecające konkretne strony, konkretnych monterów oraz całą gamę odkurzaczy danej firmy...

Gość gość
Polecam http://www.scanvac.pl/, mają super odkurzacze centrale w przyzwoitych cenach, co więcej, coraz częściej sama się spotykam z tego rodzaju urządzeniami w domach, czyli to już powoli staje się być urządzeniem na porządku dziennym. :)

Gość karola8221
Dla mnie ostatnio sporym zaskoczeniem było, że taki odkurzacz centralny w ogóle jest. Widziałam jego ofertę na stronie https://www.instalmark.pl/oferta/105/odkurzacz-centralny/ i z ciekawości przeczytałam sobie wszystkie szczegóły. Myślę, że sama też kiedyś się na to zdecyduję.

Gość gość
Bardzo cicho pracuje nasz odkurzacz Cyclovac, mogę podpowiedzieć tego producenta. Sam system znalazłam na stronie centralne-odkurzacze.com.pl. Fajne podejście sprzedawcy, pełna informacja, mogłam o każdy element instalacji dopytać. Centralne odkurzanie jest o tyle fajne, że cały ten nie widzialny brud jest ekspediowany na zewnątrz, ważna sprawa dla alergików, że pyłki nie zostają w domu.

Gość gość
Na duży plus oceniam firmę ze strony centralne-odkurzacze.com.pl jeśli chodzi odkurzacze centralne. Można u nich kupić pełny osprzęt, pomagają w kwestii instalacji, miałem tutaj kilka pytań i wątpliwości to wszystko mi wyjaśnili krok po kroku. Odkurzacz sprawdza się świetnie, można łatwiej szybciej i wygodniej sobie porządek w domu zaprowadzić.

Gość gość
Polecam zakup odkurzacza u www.topac.pl. Mają w ofercie świetny odkurzacz firmy Husky. Modele z funkcją sprzątania na sucho i mokro idealnie sprawdzają się przy sprzątaniu powierzchni mokrych. Jestem zadowolona z wyboru.

Gość Mirka 89

Ja polecam skontaktować się z firmą BORKOWSKI  HURTOWNIA INSTALACYJNA na Gwiaździstej 3  w Swarzędzu. Firma oferuje serwis instalacji grzewczych, wentylacji i klimatyzacji i odkurzaczy centralnych. 

Gość ezshj
Dnia 23.02.2012 o 09:41, jennifer8787*** napisał:

tzn ,jakiej firmy

odkurzacz marki przedsiębiorstwo holokaust - zjedzą wszystko swoim odkurzaczem o nazwie roszczenia żydowskie.