Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panzproblemem41

Dużo młodsza partnerka

Polecane posty

Gość ppppppppptttyyyghh
marinier to ta sama osoba co autor na moge ci uwierzyc ze wyrwałes na zapach młodeze grube i brzydkie których nie chvieli rówkeśnicy

Gość Maegireinnnkaaa
Ale jesteś niegrzeczny ;-)

Gość maryniaaaaa
Po co piszecie z jakimś chorym pedofilem?

Gość statuus quo
slepy jesteś? autor napisał że taka uduchowiona jest od ślubu przedtem wiodła rozwiązłe życie

Gość mariner
Wcale tego nie pisałem!Ona jest święta!

Gość maryniaaaaa
ahahah wyszło że to ty jestes autorem:) co za głomb!

Gość mariner
nie podbierac mi nicka i nie podszywac sie ! dzieciaki! do motylekkkkkkkkk Uzyje twego jezyka :) Pierdolisz jak poparzona ! i na dodatek nie umiesz czytac ze zrozumieniem . Temat mnie zainteresowal bo dulszczyzna tu taka ze az cofa ! Nikt dziewczyny nie zmuszal do zawarcia zwiazku malzenskiego ze starym capem! To byla jej wolan wola ! a przypominam ze slubowanie malzenskie to pewnego rodzaju deklaracja ! ktorej ona na dodatek nie wypelnia jak nalezy ! bo cos ja ogranicza jak widac. Skoro do slubu facet byl OK to widac nie czula don odrazy bo nie podejrzewam ze jest wyrachowana kurwa co polowala na majatek faceta .Ponac z ...porzadnej rodziny ... A ty jestes pojebana ze swoim osadzaniem ludzi wg wlasnej miary. Wadac facet nie bzyka cie dostatecznie czesto skoro zachciewa ci sie osadzac wybory innych ludzi Pilnuj swego zwiazku aby nie rozlecial sie jak banka mydlana, niedopieszczona niewiasto !;)

Gość AgataMłynarz
NIE WSTYDŹ SIĘ swojego wieku - MARINER jesteś ok.pięćdziesiątki zgadza się ?

Gość mariner
do statuus quo Slepy jestes ? nie umiesz czytac ? debilu ! toz to swieta byla zawsze :)!

Gość 22 powracam66
ale czub bez kitu nie dociera do niego totalny kretyn

Gość a ja sądzę żę to prowooooo
od 1 postu autor się nie odezwał :classic_cool:

Gość mariner
do AgataMłynarz Podrywasz mnie ? Ostrzegam ! Nie sponsoruje ! sam wybieram kobiety do seksu ! :) i mam malego fiutka 126 p:)

Gość zroooozpaczona
PODOBNO SEX JEST DOWODEM MIŁOŚĆI A NIE PRZYKRYM OBOWIĄZKIEM DO KTÓREGO ZMUSZA AKT MAŁŻENSKI AMEN

Gość AgataMłynarz
nie podrywam Cię ale jestem ciekawa Twojego wieku tak po prostu jako rozmówcy na Kaffee . Ja mam 37 lat, a Ty ?

Gość motylekkkkkkkkk
marinierze skoro ona jest taka pobożna to nie zmuszaj jej do czegoś tak obrzydliwego jek se z toba:)

Gość mariner
a mnie ciebie bo glupia jestes jak przyslowiowy but:) Tekstu nie zrozumialas co swiadczy ze szkol nie masz albo onanizowalas sie pod lawka :) Obrazasz ludzi ktorych nie znasz i chcialalbys aby swiat byl mierzony twoim wykoslawionym prze podwojne standarty widzeniem Zachecam cie do przestudiowania zagajenia i rozwazenia tego co mi napisalas bo w sumie sprowadza sie to jedynie do tego ze potwierdzilas to co wczesniej napisalem . Widac masz problem z przetwarzaniem w mozgu slowa "NIE":) czasem psychole tak maja i to jest fakt juz opisany Mozesz sobie o tym w necie poczytac :) ale ty z pewnoscia nie czytasz wiec pozostaje ci tylko poprzestac na mojej informacji. Sprowadzilas rozwazania czystom teoretyczne do poziomu scieku wiec podejrzewam ze i w malzenstwie tak robisz .Wspolczuje twemu niby "kochanemu " facetowi. Ciao! bye! Adios!praszczaj :) niewyruchana kobitko :(

Gość mariner
obpierdolcie sie szmaty

Gość mariner
wy jesteście pojebane jeszcze mi staje na pastwisku i w oborze

Gość mariner
do mariner Dziekuje za wsparcie :) I tym milym akcentem mozna by zakonczyc wielce wyrafinowana wymiane mysli na temat biednej ,wierzacej studentki z porzadnej na dodatek rodziny co to wyszla z wlasnej woli za starucha co ja zmusza bidule do seksu !:)

Gość Maegireinnnkaaa
"Skoro do slubu facet byl OK to widac nie czula don odrazy bo nie podejrzewam ze jest wyrachowana k**wa co polowala na majatek faceta "- to Toje słowa mariner A więc co Ty sobie myślałeś, że skoro miałeś np.19 latkę przy Twoich 42 latach bo piszesz, że masz obecnie 44 to co myślisz sobie, że dziewczyna ma na ciebie polecieć aaaaleee na co?????? tylko musisz mieć kasę. DUŻA RÓŻNICA WIEKU - to nie jest już love story , to jest już układ.

Gość szczerze?
ma kochanka

Gość ,.,.,.,.,.,.,
przecież ten marinier to ten szmaciarz matacz/karolek on jest chorym psychicznie dewiantem nie piszcie z nim i nie dyskutujcie bo nie ma sensu z chorą i niedorozwiniętą osoba sie sprzeczac proponuje skrajnie ignorować tego zboooka

Gość donnnata44
a ja gdybym nie wiedziała, że ten psychopata pedofil Andrzej Samson nie żyje to obstawiałabym że mariner///// to on na 100 procent.

Gość donnnata44
na to że to karolek......... ////też skłoniłabym się obstawić he he he

Gość Maegireinnnkaaa
Tak Mariner - musisz JEJ dużo płać za sex z Tobą i w ogóle za przebywanie z Tobą też zapłacić itd...

Gość mariner
Maegireinnnkaaa Nie sadze ze polecialy na ma kase bo mam fiutka 126p i dochod mizerny .Jestem spawaczem tylko .Mysle ze polecialy na moja wode Euphoria :) co same przyznay potem.Chcialy faceta ! i to im tylko dalem ! Dobra woda + bajer moze niezle kobitce w glowie namieszac :) Sa takie niestety zboczone niewiasty co ida za porywem ..nosa :) i wiek nie gra roli ! To Natura jwas wzywa .! zwykla biologia .:) Ja juz dawno wyzbylem sie zludzen typu milosc i bla bla i patrze na sprawy takimi jakimi sa. Skoro dziewcze znalo autora postu kilka miesiecy przed slubem mysle ze mialo wystarczajaco duzo czasu aby go sobie obejrzec i skoro zdecydowala sie na slub to powinna wypelniac ten "kontrakt malzenski" ,jesli nie poszla za niego z porywu serca.Nazwijmy to po imieniu spostytuowala sie.Sprzedala sie za mamone :) Ale zrobila to dobrowolnie i bez przymusu. Mysle ze mogla w tym odgrywac role presja ksiedza i rodziny bo..on dobrze ustawiony... :) Mysle ze niepotzrebnie sie litujecie nad kobitka .Ona swoje wiedziala i wiek jego znala a ze przy okazji byla nierozgarnieta seksualnie bo ksiadz i rodzina zabraniali to i chlopina ma problem teraz . Ja Tam go nie zaluje .W sumie zasluzyl sobie skoro mial apetyt na kwasne jablka to niech cierpi.:) POwinien przwidziec taka sytuacje ale on widac naiwnie myslal ze "se wychowa porzadna zonke ":)

Gość mariner
czytajac rozne odnosze wrazenie ze wiele kobitek w wyobrazni przymierza sie do roli tej dziewczyny .Stawia sie w jej sytuacji ! co jest bledem bo nikt nie zna tak naprawde kobiety i jej sposobu myslenia .Nawet one same !!! :) A ze wielce Dulskie sa to zaraz krzyk podniosly jaka ona biedna a on staruch co to ja "wykorzystal".Nie wykorzystal jednak ! bo miala czas do namyslu ! dlugi! Ja mysle jednak ze jesli juz mowimy o wykorzystaniu to ona jego wydoila:). Seksu nie ma ! choc tak liczyl na niego ! za to dala mu malo klopotliwa dla niej atrape "porzadnej zonki" ktorej mu wszyscy zadroszcza na dodatek :)

Gość Maegireinnnkaaa
mariner- jeszcze raz napiszę. Taka duża różnica wieku miedzy dwojgiem zawsze musi stanowić układ, i mówię tu o kobietach patrzących na wygodne życie w luksusie. O ile piszesz, ze istnieje inny powód to tylko jeden i wyłącznie jeden - kobieta-dziewczyna o zaburzeniach emocjonalno-psychicznych, głównie wywodzących sie z Jej przykrych i złych doświadczeń z dzieciństwa, lub po prostu z ukrytymi zaburzeniami choroby psychicznej. ZROZUMIAŁEŚ W KOŃCU ???

Gość Maegireinnnkaaa
a układ małżeństwo za sex stawiałabym i tak na ostatnim miejscu tegoż układu. ps. ktoś tu pisał, że ma Ona kochanka i chyba to też dopuszczalne jest skoro ma takiego mało atrakcyjnego chłopka roztropka.

Gość mariner
a ja mysle ze masz tylko polowe racji bo nie uwzglednilas wielu innych aspektow sytuacji. Ja odnosze wrazenie ze dziewczyna weszla lub zostala wepchnieta w ten uklad przez presje jej srodowiska i trzeba miec rzeczywiscie niskie morale aby dac sie sprzedac starszemu facetowi bo nie wierze ze nie "czula" dwuznacznosci moralnej tegoukladu:on starszy mezczyzna a ona mloda wchodzaca w zycie . Robienie z niej jakiejs "pokrzywdzonej "czy zwichnietej psychicznie jest moim zdaniem naduzyciem. Wybrala ten uklad swiadomie i teraz nie chce wywiazac sie z roznych powodow z warunkow "ukladu".jesli miala czas i spsobnosc przeegzaminowania go przed slubem to teraz powinna w drodze zwyklej uczciwosci skoro jej nie pasuje seks z nim poprosic o rozwod i szukac szczescia na wlasna reke wg swoich kryteriow . Widzialy galy co braly ! .Tak bym, podsumowal stanowisku obu stron :)