Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panzproblemem41

Dużo młodsza partnerka

Polecane posty

Gość dziki wonsz
Kurdę, przemierzając to forum można się natchnąć na wiele prostackich ludzi.. porażka.. Mariner jedynie gada na poziomie. Takie małżeństwa rzeczywiście zdarzają się od zawsze, a co w nich jest to rzeczywiście nikt nie wie.. Być może młodą ciągnie do młodych kochanków a w starszym widzi jedynie sponsora, ale mi zostało troszkę romantyzmu i nadziei, że takie coś może istnieć. Mariner tutaj na forum odnaleźć może się ktoś kto potrafi obiektywnie ocenić te obelgi. Nie wiem skąd u ludzi bierze się ten kwas: "młoda kurwi się, spuszczają się jej na twarz" Internetowi napinacze, zakompleksione cioty? Nie wiem jak to nazwać, to mnie przeraża. Zwłaszcza kobiety które zwykle próbują zdołować do roli nieudacznika, niedoświadczonego, zoofila, pedofila kurva długo można by wymieniać czytając tylko tego posta. Oczywiście zakompleksieni "mężczyźni" nie są lepsi. U mnie w firmie jest jedna osoba która ma w sobie taki kwas, że potrafi obrzydzić życie swoim pesymizmem. Rzeczywiście jak takie osoby jednocześnie zaloguje się to powstaje costakiego jak tu... Nie wiem co za satysfakcja płynie z tego, że się komuś ubliża.. ehh co za świat Osób z którymi warto podyskutowac to na tym forum można szukać ze świecą w ręku czy jak to brzmiało.

Gość mariner
Zerknalem sobie dzisiaj z ciekawoscia jak sie ten topik rozwija . Do dziki wonsz Masz racje :) .Wiele tych osob to osoby tzw toksyczne. Rozladowuja tu swoje frustracje w zyciu realnym.Opisuja iluzje aby sie utwierdzic w watpliwosciach.To sie czuje po stylu,doborze slow ,opisywaniu wizji ,braku optymizmu Mysla ze forum zapewnia im absolutna anonimowosc,ale de facto obnazaja swoja dusze i jest to widok nieszczegolnie budujacy . Rozmawiac nie potrafia ,co juz na starcie stwarza podejrzenie ze i z partnerami zyciowymi dogadac sie nie potrafia a wiec ich zycie jest pelne napiec No i ta Dulszczyzna wyciekajaca z kazdego zdania.Niby ludzie otwarci ale jesli chodzi o bliznich to juz nie .Az sie rodzi pytanie w imie czego sa tacy ograniczeni ? Smutne wnioski plyna ,niestety

Gość Maegireinnnkaaa
Ja też tak myślę :-p autor=mariner=dziki wnosz Ty masz zaburzenia natury psychicznej. Czy ktoś skrzywdził Cię w dzieciństwie?

Gość mariner
Witam Dulskie :) Bylo rano bzykanko? oj !chyba nie ! Widac to po tempoeraturze wypowiedzi :) Mnie jakos fajnie nocka minela bzykalem sie tylko 3 godz ,zrobilem dziewczynie sniadanko i se poszla ! Musze przyznac ze rozmawialem z nia wczoraj o tym forum i uznala ze brak wam faceta ! ot!co! pytalem czy wibrator by wystarczyl ,ale zasmiala sie powiedzila ze lekarstwem moze byc tylko facet !:) Milego dnia !

najbardziej mnie rozwala to jak sam pisze pod innym pseudo i mysli że nikt sie nie skapnie zgadzam sie że to człowiek z jakimiś schizami i zaburzeniami psychicznymi raz wyzywa raz cytuje biblie pisze o jakiś kocich zapachach o tym ze akt małżeński zobowiązuje kobiete do dawania co za popierdolony złamas że tez takie coc chodzi po świecie...

Gość dzki wonsz
Być może temat jest tylko prowokacją, a zakompleksione osoby to wszystko łykają jak młode pelikany :D Maegireinnnkaaa qurwa powraca Wasza wyobraźnia mnie przeraża! Co najgorsze w rzeczywistości możecie wyglądać jak szare myszki a necie wylewacie ten kwas który u Was bierze się niewiadomo skąd.. Nie jestem marinerem, mogę jakoś udowodnić ale nie wiem po co? qurwa powraca daj jakiś numer skype, bądź też w rzeczywistości możemy pogadać, bo coś mi się wydaje, że tylko w internecie potrafisz spinać poślady.

Gość Maegireinnnkaaa
Ale w czym jak "wylewam kwas" przeglądnij moje wpisy, a wtedy przyznasz mi rację, że mądre wpisy to moja domena. Nikogo nie obraziłam, napisałam jedynie spostrzeżenia.Ewentualnie zadałam pytanko ;-) Ale widzę, że faktycznie jest jakaś nagonka na /marinera/ zapewne coś już wcześniej musiał na forum przeskrobać. ps.Również miałam niezapomniane doznania last night :-D a więc strzelasz na oślep i stąd pudło.

Gość mariner
do dziki wosz Mysle ze szkoda pary na jamochlony :) Zastanawiajace ze autor postu ani raz sie nie odezwal :) Przytloczylo go z pewnoscia to wylewanie pomyj :) i ten niewytlumaczalny wsciekly atak meduz :) Mowia :uderz w stol! a nozyce same sie odezwa :)To taka moja refleksja nad poranna kawa

Gość dzki wonsz
Rzeczywiście pomyliłem się! Miałem wkleić ten nick maryniaaaaa Najmocniej przepraszam.

Gość dzki wonsz
Rzeczywiście pomyliłem się! Miałem wkleić ten nick maryniaaaaa Najmocniej przepraszam.

Gość mariner
do dziki wosz Mysle ze szkoda pary na jamochlony :) Zastanawiajace ze autor postu ani raz sie nie odezwal :) Przytloczylo go z pewnoscia to wylewanie pomyj :) i ten niewytlumaczalny wsciekly atak meduz :) Mowia :uderz w stol! a nozyce same sie odezwa :)To taka moja refleksja nad poranna kawa

Gość dzki wonsz
Ja tak samo kawkę popijam :) Z tą kurvą co powraca chciałbym sobie porozmawiać nawet przez tego głupiego skajpa. A Ci "dulscy" to chyba z jakiejś książki porównanie? Lalka?

Gość mariner
:)...Dobre ! POZDRAWIAM

Gość maryniaaaaa
idioto nie pisz sam ze soba:)

Gość dzki wonsz
Nikomu nie musisz udowadniać jaki ideał z Ciebie.. Przez skajpa będę słyszłał tylko Twój głos.. Ewentualnie możesz założyć drugi numerjeśli się boisz, że będę wydzwaniał. Podajesz czy się boisz rozmowy ze mną?

Gość do popularnego marinera
mariner czy się zgadza? Forum - strona główna Profil Użytkownik: mariner Poznań (ilość tematów: 0, ilość postów: 102) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: mam 48 lat ,rozwiedziony singiel ,jestem czynny zawodowo,maluje sobie amatorsko w oleju i akwareli bo lubie ,majsterkowicz, nie pale,pije alkohol tylko towarzysko,zdrowo sie odzywiam ,codziennie gimnastykuje sie bo kiedys bylem czynny sportowo ,lubie ksiazki,sztuke ,wysilek fizyczny, erotyke i inteligentne kobiety , Lubie niebanalne rozmowy na wszelkie tematy ktore obalaja stereotypy,typ wojownika i intelektualisty ,czesto wyjezdzam za granice do pracy bo w Polszy wyzyc sie nie da poszukuje oczytanej mezatki ale tylko z Poznania do nawiazania kontaktu intymnego opartego na dyskrecji to pisałeś rok temu czyli możesz mieć obecnie 49 ?

Gość dzki wonsz
Nie no przecież to fajna zabawa! Zaraz przyjdzie moje drugie ja, potem trzecie i czwarte i wszyscy będziemy pisać ze sobą :D

Gość AgataMłynarz
jak to napisał ,że 44.............................kłamca?

Gość AgataMłynarz
aha ,do zawodu musisz dopisać spawacz. To twój nowy fach?

Gość dzki wonsz
kurvo powróć! PROSZĘ!! daj ten numer skajpe

Gość do wyżej,,,...,,.,,
idioto, nie pisz sam ze sobą jak ktos wczesniej zauważył i to nie kvrwa lecz qurwa powraca skrajny brak inteligencji.

Gość mariner
trafiona zatopiona ! alez sie napracowala aby wytropic moja skromna osobe :) Dziekuje za reklame :) Jade do Mielna za pare dni na wypoczynek umowimy sie ?

Gość AgataMłynarz
nie bój sie kochana , taki mały staruch psychol dostal by odemnie jeden prawy sierpowy i leży ....... up.

Gość dzki wonsz
Nie jestem stary, mam 26 lat, jestem z Mielca, trochę daleko do Ciebie, nie bój się, podaj mi ten numer, widzę, że trenujesz karate, ale nie musissz mnie bić :( A jak masz srakę to załóż pampersa i będzie już dobrze.

Gość mariner
dziekuje za reklame :))),fajnie ze ktos zadal sobie tyle trudu i wygrzebal bo juz zapomnialem o tym co tam nabazgralem .Mysle ze wiecej mi nie trzeba jak wlasnie dobra reklama !

Gość AgataMłynarz
mylisz osoby. Minus za brak spostrzegawczosci.

Gość AgataMłynarz
mariner/ to jak dzis w Poznaniu ? i co fajnego namalowałeś, akt czy pejzaż ?

Gość Maegireinnnkaaa
A ja myślę, że nie ma na to czasu.Jego czas pochłania kafeteria.

Gość Maegireinnnkaaa
Dawno temu byłam na temacie "Kochanki" tam często bywał /karolek........./ czy to Ty mariner ???

Gość dzki wonsz
Właściwie to czemu tak wjeżdżacie na marinera? Jaki jest powód? Czy to jest jakiś sposób na rozładowanie frustracji? Odejdziecie od kompa i już jesteście całe w motylkach? Długo już jesteście na tym forum? Bo ja od wczoraj.