Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate04

dieta New Mayo clinic,kto zaczyna ze mną?

Polecane posty

Gość kate04

Od poniedziałku zamierzam rozpocząć tę dietę,czy są chętne ?Wespół w zespół zawsze raźniej :0

Gość eplossa
a cos wiecej na temat diety

Gość kate04
Dieta New Mayo Clinic (w 2,5 miesiąca można stracić 20 kg) Śniadanie: 1/2 grejpfruta lub soku (niesłodzonego z grejfruta - 1/2 szklanki), 2 jajka, w dowolnej formie, 2 plasterki bekonu Obiad: 1/2 grejpfruta (lub soku niesłodzonego) sałata ( dowolny dresing) mięso/ryba w dowolnej formie, dowolna ilość Kolacja: 1/4 grejpfruta( lub sok niesłodzony) mięso/ryba, w dowolnej formie, dowolna ilość, warzywa na ciepło - dowolne zielone lub czerwone ( przygotowane z masłem z dowolnymi przyprawami) Przed snem: Szklanka soku pomidorowego lub chudego mleka Można używać: sól pieprz, dowolne przyprawy, tabasco Ważne: Stosuj dietę przez 12 dni , przerwij na 2dni.Wtedy możesz jeść wszystko. Dieta jest zalecana pacjentom, którzy muszą szybko zredukować wagę ciała przed operacją wszczepienia by-passów Wskazówki: 1.Podczas każdego posiłku mozesz jeśc do syta 2.nie rezygnuj z bekonu na śniadanie i z sałaty , w tej kombinacji tłuszcz jest szybciej spalany 3.grejpfrut jest ważny-działa jako katalizator uruchamiający proces spalania tłuszczu 4.zredukuj kawę , zaburza równowagę insulinową , max.3 filiżanki dziennie 5.nie jedz pomiędzy posiłkami ,jeśli stosujesz się do wskazań , nie powinienes byc głodny 6.nie jedz deserów , chleba,białych warzyw i słodkich ziemniaków,możesz za to podwoić lub potroic mięso , sałatę , warzywa.Jedz tyle ile chcesz, czym więcej jesz w prawidłowej kombinacji potraw,tym więcej chudniesz 7.nie jedz owoców 1.Dieta całkowicie eliminuje cukier i skrobię , które formują tłuszcz.Tłuszcz nie formuje tłuszczu,lecz pomaga spalaniu , możesz stosować obficie masło do warzyw. 2.Możesz stracic 4kg w ciagu 10dni.Nie będzie utraty wagi przez pierwsze 4 dni , ale stracisz 2 kg piatego dnia.Nastepnie stracisz ok 3/4 kg co 2 dni,dopóki nie osiągniesz zamierzonej wagi 3.wszystkie napoje mają być dietetyczne i bezkofeinowe 4.nie jedz białej cebuli,ziemniaków i selera 5.możesz jeść czerwoną cebulę , brokuły , sałate , pomidory,paprykę , zieloną cebulę , ogórki,rzodkiewkę,szpinak,marchewkę,zielona fasole 6.pij dużo wody Mnie ta dieta odpowiada,te kilkanaście dni można przetrwać,widzę po koleżankach z pracy,że skutkuje...

Gość eplossa
12 dni wystarczy na 5 kg ?

Gość eplossa
12 dni to samo sie je?

Gość kate04
Można używać różne dreasingi do mięsa,dieta może nie jest zbyt zróżnicowana,ale nie chodzi się głodnym.Jak na każdej diecie jest trochę wyrzeczeń ,ale myślę że w porównaniu do innych diet nie jest zbyt .-drastyczna,najważniejsze,że nie czuje się na niej głodu.Moje koleżnki chwalą ją sobie,a efekty są zadziwiające.Przez pierwsze 4 dni waga stoi w miejscu,ale 5-tego dnia waga powinna wskazać 2,5 kg mniej.Sorki,że odpisuję z opóźnieniem ale jestem w pracy(cicho) ,mam trochę pracy,będę za 40 min,.Zastanówcie się nad tA dietką,papa

Gość eplossa
okey

Gość kate04
z poślizgiem,ale jestem,eplossa ,namyśliłaś się co do diety?