Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorek

co narysować w komiksie

Polecane posty

Gość wieczorek

Pomóżcie ,mam narysować do szkoły komiks co najmniej 6 obrazków pt,,Szkoła fajna jest'' .Ma ktoś jakiś pomysł co można narysować .

Gość wieczorek
Nikt nie pomoże?

Gość lord stront+
Na pierwszym obrazku: duży napis na budynku szkoły SZKOŁA FAJNA JEST 2 odjazd kamery i widzimy tłumek uczniów przed szkołą mają fatalne, smutne miny 3 siedzą w klasie i nadal mają fatalnie smutne gęby 4 wchodzi nauczycielka i pisze na tablicy temat: SZKOŁA FAJNA JEST 5 nauczycielka zadaje pytanie jednemu z uczniów Jasiu, dlaczego szkoła fajna jest? 6 Jasiu ze zbolałą miną odpowiada: proszę pani, parafrazując Gombrowicza, powiem tak, że jak to szkoła jest fajna, jak nie jest fajna..? W ogóle nie jest fajna i nie zachwyca :(

Gość byczusiek
w pierwszym rzucie gosciu z duzy kutasem nastepny obrazek dziwki potem na trzeci alkohol potem narkotyki jakies przedstawione ze jaracie z bonia a potem znowu jakis many gałe ci robi:)

Gość wieczorek
Róbcie sobie żarty a ja naprawdę nie wiem co narysować.

Gość lord stront+
Ależ ja nie żartowałem. To jest dobry scenariusz. Sam bym tak narysował gdybym miał takie zadanie. Moje skojarzenia ze szkołą są wyłącznie negatywne, więc nic innego nie wymyślę. No i sama powiedz, SZKOŁA FAJNA JEST? :D