Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honoratka klamka

Chce sie pozbyc psa

Polecane posty

Gość honoratka klamka

Mamy psa, kundla ma 15 lat. Jest juz stary, nie słyszy, cos ma z lapą i pałęta sie pod nogami. Śmierdzi mu z pyska na kilometr. Wkurza mnie. To nie moj pies, ojca dla którego piesek to oczko w głowie, napierw psu da jeśc potem dopiero sam zje. I tak czasem myślę jak sie tego kundla pozbyć ... . Już widzę paskudne odpowiedzi, wiele tu obrońcow zwierząta, z ciekawościa poczytam:)

Raczej nie poczytać bo zdradziłeś w ostatnim zdaniu, że to provo :) przez duże P

Gość adelle123123
a nie możesz wytrzymac jeszcze 3 lat okropnico samolubna? Bo tyle średnio pies żyje, nie więcej niż 18 lat. Po co fundowac mu traumatyczną starość? Nie uczono Cie, żeby okazywac szacunek starszym? Piesek swoje już przeżył

Gość a juz myślałem, że dotyczy to
za stary, Chińczycy nie kupią, szkoda.

Gość Gęsiareczka
Ja miałam kiedyś starego kota, też już miałam go czasami dość, bo nie miał już zębów, miał kłopoty z żołądkiem itp.Nie pomyślałam jednak nigdy, żeby się go drastycznie pozbyć. Cóż, starość dla zwierząt też nie jest łatwa.

psy srednio zyja 13-15 lat, ale znam takieg ktory dozyl 21 - pies mojego taty moja niunia ma juz 14, ale dobrze sie trzyma, biega jak szalona, skacze wszedzie, zupelnie jak maly szczeniak gdybym taka babe w rece dorwala jak Ty autorko to nie wiem co bym jej zrobila

Gość purchella domin
E, myslałam ze gorsze beda komentarze. To nie provo, tylko naprawde mamy tego starego psa, ktory mi działa na nerwy. Pies miał dobre życie, ojciec mu najlepsze kiełbasy kupował ... . Tylko, ze zrobil sie obrzydliwy niedołężny, smierdzący. Dobra poczekam te pare lat, nie chce miec kundla na sumieniu

Gość purchella domin
Lady Love, a co w tym zlego, że psa nie trawię? Gorzej by bylo gdybym próbowała Go zabic czy coś ...