Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piłeczka wrrr

DOBRA ZACZYNAM SIE BAC CZY TO OSTRZEZENIE ?

Polecane posty

Gość piłeczka wrrr

wyobrazcie sobie ze jestescie w salonie jest ok 22 , siedzicie na kanapie trzymajac na kolanach laptopa i przegladacie strony w internecie . od poludnia na ziemi lezy sobie pileczka taka mała jak tenisowka , zerkacie w pewnej chwili na podloge a tak pileczka ni z tego ni z owego zaczyna sunac po panelach. Wczoraj mi sie to przytrafilo ale nie napisalam bo gdy tylko to sie stalo przeszly mnie dreszcze zrobilo mi sie zimno i migusie zamknelam laptopa i polecialam spac nie moglam zasnac tak sie balam. ta pileczka tak powolutku sobie sunela po tych panelach nie wiem co mam myslec czy to jakies ostrzezenie? miesliscie juz kiedys dziwne sytuacje?

ostrzeżenie o tąpnieciach 🖐️ napisz dokładniej gdzie mieszkasz tzn blok,dom, urwisko, śląsk itp/

Gość piłeczka wrrr
mieszkam w uk wynajmuje flat tak zwane mieszkanie od listopada. nic dziwnego sie nigdy tu nie dzialo mieszkanie mi sie nie trzesie dziecko biegalo po poludniu po salonie i ta pileczka ani drgnela. a gdy wszyscy poszli spac tlko jazostalam to tu takie cos. moze to jest dla was smieszne ale jak dla mnie wygladalo okropnie

Gość to jest kurna nic
miałam lepsze zdarzenie zmarł teść i jakiś czas po tym pewnego dnia rano budzi mnie grający w kuchni kubek, gwoli wyjaśnia, on gra gdy nalewa się do niego ciepłej wody lub gdy się go przechyla.... możecie sobie wyobrazić jak byłam posrana w gacie gdy skradałam się do kuchni zobaczyć co się dzieje..... następnego dnia stało się to samo.... dopiero po jakimś czasie ustaliłam że rano przez okno światło pada pod takim kątem że stopniowo nagrzewa kubek i on zaczyna grać no ale to co przeżyłam to moje, skradając się do kuchni i wyobrażając sobei tam teścia

Gość piłeczka wrrr
dodam ze 2 dni temu mojemu mezowi zmarla babcia ale nie wiem czy to moze miec jakies powiazanie babcia zmarla w PL od kilku dobrych lat lezala tylko bo nie mogla chodzic nie wiem nigdy z tym nie mialam stycznosci

Gość piłeczka wrrr
to jest kurna nic- no to ladnie sie stresu najadlas ja bym od razu na zawal padla taka stara baba a tak sie boje zobaczymy czy dzis tez sie cos dziwnego stanie :O

Gość to jest kurna nic
założę się że każdy mając taką przygodę jak ja wchodziłby do kuchni z przysłowiową duszą na ramieniu ;-)

Gość blablala
Jak zmarł mój dziadek, to mi się coś dziwnego przytrafiło, ale ja nie wierzę w takie rzeczy, więc tłumaczę to ruchami Ziemi itd. No więc, przebierałam synka, w kuchni w dużej misie były pomarańcze już od 2-3 dni jakoś. I pewnym momencie wszystkie z tej misy wyleciały a ona stała sobie dalej na blacie, jak gdyby nigdy nic. Nikogo w kuchni nie było, a misa jest dość głęboka. Kilka minut później dostałam telefon od kuzynki, że dziadek nie żyje.

Gość piłeczka wrrr
hehehe ciekawe czy to napewno przez to slonce ten kubek gra :D:D

Gość piłeczka wrrr
to co te pomarancze powyskakiwaly z tej miski ? oz kuzwa ! masssakra

Gość blablala
Ja do dzisiaj nie mam pojęcia jak one się wydostały z tej misy. Po prostu usłyszałam, tylko jak coś uderza o blat, a jak weszłam do kuchni, to już turlały się po ziemi. No przyznam, że ciarki mi przeszły, ale ja znowu za strachliwa to nie jestem ;)

Gość piłeczka wrrr
a ja jednak jestem i to strasznie

Gość lleokadja
objawy schizofrenii

Gość piłeczka wrrr
hahaha tak tak