Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarujacy ktos

kobiety RYBY? jakie są?

Polecane posty

Gość czarujacy ktos

jakie są kobiety spod znaku RYB? jakie sa w zwiazku? był ktos? prosze o opinie????????

Po temacie pomyślałam, że to następny niedorozwinięty co chce jaja sobie porobić. Typu: Syreny = Ni to zjeść ni to wyruchać :P

Gość rybka............
Ja jestem rybką.. ale pewnie siebie najtrudniej ocenić. Zresztą, zmieniałam się na różnych etapach życia, może przez to, że trochę nie miałam szczęścia do facetów. W pierwszym naprawdę poważnym związku (22 lata) zatraciłam siebie, całkowicie uzależniłam się od faceta, gdzieś zagubiłam własne zdanie i.. odkochał się. W drugim jeszcze byłam podobna, chociaż pilnowałam już kontaktów z przyjaciółmi, ale widać jemu nie zależało. Niestety, takie doświadczenia wpływają na człowieka. Teraz będę miała 29 za chwilę i nie jestem za bardzo skłonna do kompromisów. Mam swoje życie, bardzo ciekawa i facet musi dać mi wolność... a jednocześnie zaspokoić mnie seksualnie, a udało się to tylko jednemu skorpionowi... rybki są bardzo emocjonalne... Ale przecież nie wierzymy w horoskopy:)

Gość hjbvhjbtwr
czyli ryby to takie "cieple kluchy"/ szare mysze? tak mi wyglada z tych opisów.

Gość rybka............
oj, nie powiedziałabym... na pewno nikt o mnie tak nie myśli... owszem, emocje są ważne, ale oprócz tego jestem: bardzo aktywna, realizuję się w pracy, mam bardzo dużo znajomych, uprawiam sport, chodzę na imprezy, do kina... a od faceta teraz już wymagam... tzn. chciałabym, żeby za mną nadążył, a jeszcze się taki nie znalazł:)

Gość oj oj oj o j j
wcale nie ciepłe kluchy :) ryby lubia walczyc o swoje :)

Gość romek z opola
z moich bogatych doświadczeń okultystycznych wynika, że kobiety urodzone pod siłami konstelacji ryb są lekko zayebane mułem, aczkolwiek miłe, sympatyczne i lubią się piepszyć na różne sposoby

Gość rybuska
ryby sa zdradliwe.... czesto szukaja przygod z innymi partnerami (na boku) aaaa kobiety ryby sa bardzo pazerne na kase.... (masakra)