Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniśki88

Płaska głowa u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość
przeraża mnie wizja terapii kaskowej. Mam nadzieję, że Wy mamusie nie macie aż takiego problemu. Ja korzystałam trochę z podusi w kształcie motylka, ale poczytałam też o wspomnianej poduszce mimos i jej opinie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Nie jest to tani produkt, ale przy drugim dziecku na pewno sobie na niego pozwolę, skoro naprawdę ma pomóc.

Gość gość
Poduszka mimos godna zaufania. Czytam sporo i naprawdę mnie przekonuje. Moja ciąża jest bardzo młoda. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, dzieciątko się narodzi a wtedy mocno przemyślę zakup tego produktu.

Gość Head care to gowno
Nie moge juz czytac tych pochwal na temat poduszki head care. Ta poduszka zrujnowala ksztalt glowy mijego synka. Maly mial jedno oko mniejsze i czolo bardziej wypukle z jednej strony. Kupilam podusZke. Teraz synek ma bardzo plaska glowe z tylu!!!!!! Pozostaje jedynie zakupoenie kasku. Nie dajcie sie wrobic w to poduszkowe gowno. Przypuszczam ze te wszystkie pochwaly to reklama!! Ta poduszka nie dziala!!

Gość gość
Ja też używam poduszki head care i nie widzę żadnych efektów. Myślę że te wszystkie posty to reklamy. Mój synek ma prawie 5 miesięcy. Na noc kładziemy na boczki i jest poprawa ale ciągle jest stozkowata glowa. Pediatra zalecił na wszelki wypadek większa dawkę witaminy d3. Zobaczymy