Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja135

Studia. Drugi kierunek. .

Polecane posty

Gość Ja135

Obecnie studiuje administracje i całkiem dobrze mi idzie, dlatego zastanawiam sie czy na drugi rok nie podjąc drugiego kierunku studiow np jakiesgos technicznego na innej uczelni. Czy sa tu moze osoby ktore studiuja dwa kierunkii? Jesli tak to powiedzcie czy ciezko jest to pogodzic? Chcialabym miec czas takze na swoje hobby, dla przyjaciol no i na imprezy:)w koncu studenckie zycie:) Mieszkam w akademiku, ale obecnie ucze sie glownie jak przyjezdzam na weekend do domu. W sesji wiadomo ze wiecej . Ale zawsze znajduje czas zeby pojsc na impreze czy w inne miejsce. Tylko nie wiem czy jesli pojde na drugi kierunek bede miala taka mozliwosc. Jak Wy dajecie sobie rade? Chcialabym pogodzic nauke z zabawa i imprezami jak mi sie do tej pory udaje( tylko ze teraz studije tylko 1 kierunek) poradzcei mi cos:))

a wiesz ze za ten drugi kierunek bedziesz musiala zaplacic?

Gość lassssssss woła nassss
Nie wyrobili się w ustawą i płatny drugi kierunek wejdzie dopiero w 2013, więc spoko,nie będziesz musiała płacić. :)

Gość Ja135
W przyszlym roku akademickim jeszcze sie nie placi, dlatego sie nad tym zastanawiam

Gość Ja135
To co radzicie?