Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallllo

jakie witaminy na cere? stan zapalny skory -zwalczyc blizny

Polecane posty

Gość hallllo

pytanie moze dosc banalne, jakie witaminy powinno przyjmowac sie, aby pozbyc sie blizn, stanow zapalnych po tradziku, wypryskach, tych czerwonych kropek? powszechnie, na ogolna kondycje skory, słyszalam, ze pomaga A+E, natomiat tutaj chodzi o zregenerowanie skory, pozbycie sie czerwonych stanow zapalnych po tradziku, wypryskach. słyszałam kiedys, ze takze wit. C jest pomocna. pomoze ktos?

Gość hallllo
w temacie bardziej powinno być: ZWALCZYC PRZEBARWIENIA - poniewaz blizn nie mam, ale przebarwienia zostały. help! :( ewentualnie, cos jeszcze, co mogloby pomoc-kremy, zabiegi???

Gość pimpka12
ja lubię Alphol Omega Plus, mi pomogl. Kiedys sie dalam namowic Pani ktora badala skore w aptece, dala mi probke na 2 tygodnie i znow zrobila badanie i byla gladsza skora i nawilzona

Gość hallllo
dziękuje za odp:)

Gość lenka_31
Zmiana diety a nie witaminy. Witaminy z suplementacji nie przyswajaja sie prawie w cale, za mikroelmenty z warzyw i owoców organizm przyswaja całkowicie.

Gość noel 11
Sprobuj Proactiv ( amerykanska wersje) krem wybielajacy po tradziku. Sama uzywam tych produktow i jestem bardzo zadowolona. Nie uzywalam wprawdzie tego kremu ale wierze ze skoro Proactiv Solution pomaga mi w pozbyciu sie tradzika to krem ten zwalczy blizny.

Gość sunny_day
wit. a i e b2, b5, b6 do tego cynk. Maseczka dermaglin za 5-6zł z glinki kambryjskiej dostępna w drogeriach i supermarketach Maść rumiankowa i nagietkowa Elissa- w aptekach do smarowania na twarz a na trądzik i plamy/blizny po nim żel CLINDACNE-na receptę u dermatologa. Na ranki lub zaczerwienienia (i oparzenia) bardzo dobry antybiotyk bez recepty dostępny w aptece-TRIBIOTYK (w saszetkach lub tubce).