Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najpiękniejszymójświat...

Odrzuciłam go bo był prawiczkiem

Polecane posty

Może mnie teraz skrytykujecie ,ale musiałam tak zrobić kiedy mi się przyznał do tego. Miał 25 lat i to ,, troche" dziwne w tym wieku nie uprawiać seksu nigdy. ja mam 22 lata nie jestem dziewicą od 4 lat. facet co dziwne przystojny , modnie ubrany ,z dużego miasta.. inteligentny ,ale też miał poczucie humoru i wielu znajomych . i wcale na swietego nei wygladał. a tu takie cos.. raz miałam prawiczka jak sama byłam dziewicą i nigdy wiecej ( wszedł we mnie i za 5 seksund mu opadł nawet nie doszedł) . pewnie nie z każdym prawiczkiem byłoby tak samo ,ale ja mam uraz.. po tej próbie z prawiczkiem miałam doświadczonego faceta i wtedy było super. z nim tak naprawde straciłam dziewictwo bo tamtego nawet nie licze jako stosunek .. potem miałam jeszcze następnego doświadczonego . a teraz sie napatoczył ten prawiczek.. Rozczarowałam sie powiem szczerze bo facet naprawde fajny i kto by sie spodziewał...

dlaczego? owszem może nie każdy prawiczek jest taki jak ten kiedyś. ale jakoś nie chciałabym być nauczycielką w seksie dla faceta raczej bym chciała żeby to on dominował troche ,a czego sei spodziewać po prawiczku?

nie sądzę zeby był gejem. stwierdzil ,ze jest prawiczkiem bo tak jakoś wyszło. a ja mysle ,ze się bał i teraz ze mną by był mega zestresowany

Gość twoja strata dziewczyno
po kilku przejściach zatęsknisz za kimś pewniejszym

Gość skreśliła go zanim to się
stało, tak? dlaczego zakładasz że ten drugi też jest taki płochliwy. jakaś inna się ucieszy.

Gość X77
To może i dobrze się stało. Przynajmniej chłopak sobie znajdzie(może już znalazł) jakąś normalną kobietę. Z drugiej strony wcale bym się nie zdziwił, jakby z tego powodu poszedł do agencji. A tak jakby ktoś tu napisał o tym że odrzucił dziewczynę za to, że nie była dziewicą, bądź że zamierza pójść do agencji bo żadna go nie chce, to zaraz byłby na niego ostry pojazd i osądzanie od czci i wiary. A tak, to fajnie i cichosza ;-]

Gość lutowyoy
nie salo mu bo jestes brzydka .

Gość gość
up

Gość gość
z głupoty a poczytaj sobie o telegoni ja bende czekał tylko na dziewice to jest porzadany towar

Gość Waariaatkaa
Głupia zes. Może on chciał po prostu przeżyć soj pierwszy raz z tą jedyną. Jak on sie musiał poczuć?!

Gość gość
rzeczywiście głupio zrobila. ja tam chyba najlepiej wspominam seks z prawiczkiem. pierwszy, drugi, trzeci stosunek może nie były jakies ekstra ale tez bez dramatu a potem jak już wiedział wszystko odemnie to dbal o mnie dokładnie tak jak ja chciałam. z nikim nie mimalam tylu orgazmow co z tym moim prawiczkiem.

Gość gość
up