Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość relentless.marauder

Co oznacza to milczenie?

Polecane posty

Gość relentless.marauder

Dziewczyny! Zanim zaczniecie mnie osądzać, proszę, przeczytajcie do końca to, co mam do powiedzenia. W maju 2011 rozstałam się z facetem i jednocześnie poznałam innego. Tyle, że nic nas nie łączyło, po prostu sobie gadaliśmy i mailowaliśmy, bardzo mnie wtedy pocieszał, rozśmieszał etc. Kiedyś powiedziałam mu, że ludzie z reguły zostawiają mnie bez słowa, na co on, że by nigdy bez słowa nie odszedł, co niestety następnego dnia zrobił... Nie mam pojęcia dlaczego, przeanalizowałam sobie ostatniego maila, od niego i ode mnie, gadaliśmy normalnie, bez problemu. Myślałam, że coś może się stało, po paru dniach znowu do niego napisałam z pytaniem, czy wszystko ok. Ale niestety odpowiedzi brak. Zastanawiałam się, co się dzieje, potem odpuściłam na parę miesięcy, ale po tym czasie znalazłam go na FB. Napisałam do niego, odpowiedzi nadal brak. Próbowałam się dowiedzieć, czy chociażby z nim ok, więc napisałam maila do jego siostry i brata, również bez odp. Miesiąc temu spróbowałam po raz ostatni i napisałam mu, że za nim tęsknię. Nie odp, ale parę dni później dodał mnie na MSN. Mimo, że nie odezwał się słowem, nie mam pojęcia, czemu to zrobił, napisałam mu tylko, że jeśli nie chce ze mną gadać, to proszę tylko, by wyjaśnił czemu zniknął i dam mu spokój... Wiem, że może jestem upierdliwa, ale nie mogę zrozumieć, dlaczego nagle odszedł bez słowa i czemu tak ciężko jest powiedzieć, co było powodem. Dałabym mu spokój, a tak nie potrafię się pogodzić z takim odrzuceniem. Czy wiecie, czemu on tak zrobił, czemu się nie odzywa, a teraz dodając na to MSN niejako namieszał mi w głowie? Będę wdzięczna, za odpowiedź.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować