Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża córka ???

Jaki rozmiar zakładacie swoim 6-7 msc dzieciom ? bo ja 86!!!! ;/

Polecane posty

Gość duża córka ???

witajcie moją córkę ubieram w ubranka 86 ! mi się wydaje że jest bardzo długa bo syn siostry ciotecznej ma 1.5 roku i również nakłada mu 86! o dziwo kombinezon mamy na 74 i jest jeszcze troszkę przy duży a tak wszystko leci na 86 dzisiaj rozpakowałam spacerówkę i wydaje mi się mała ;/ jak na nią ;/ w gondoli jeszcze się mieści ale w kombinezonie juz nie bardzo a w spacerówce tym bardziej będzie jej ciasno ;/

Gość ........yyyyyyyy............oo
Moja córka ma 21 miesiecy i nosi 86/92

To faktycznie duża córka. Mój syn ma 2,5 roku i nosi 92/98. Rozmiar 86 miał około 2 urodzin.

Gość duża córka ???
o boże ;/ czy ja się powinnam martwić ? chociaż pediatra nic nie mówiła.... ja mam wzrosty 168 mąż też może ze 2 cm wyższy no ale żeby córka tak szybko rosła ? może potem stanie w miejscu przynajmniej na jakiś czas ? każdy się dziwi że duża itp.

Gość TYUIK
Moje dziecko ma 10,5 miesiaca i rozmiar 80 pomalu dazy do 84 i uwazam ze jest dlugi

Gość duża córka ???
no błagam was nie załamujcie mnie

Gość Lena204
synek 5 miesięcy 68/74

Gość kazde dziecko jes inne
nie martw sie na zapas, sprawdz w siatkach centylowych wage i wzrost, czy sie miesci w normach wydaje mi sie ze skoro pediatra nie mowi nic to jest w porzadku, zreszta, i tak nie masz na to wpływu jak szybko rosnie, przeciez jej jakos nie przystopujesz na siłe a tak po za tym to moja córcia ma 19miesiecy i nosi max 80. Ale ona szczuplutka i drobniutka i ogolnie nosi mniejsze ubranka, wiekszosc tych co teraz ma to na 9-12 miesiecy, kilka sztuk na 12-18

Gość duża córka ???
martwi mnie to że nie będzie mieścić się w spacerówce w tej od wózka w 3w1

Gość kazde dziecko jes inne
te spacerówki nie sa wcale takie małe. Moze sie tak wydawac, ale przeciez nawet 2-3 latki wnich jezdza i sie mieszcza. Nie martw sie. Do tego, zaraz bedzie cieplej, mniej ubranek bedzie miala na sobie, to spokojnie sie zmiesci

Gość xyzzzzzzzzzz
a ile waży i mierzy teraz córka? i jak duża się urodziła?

Gość mój maluszek
ma 8miesiecy i rozmiar 80 ale powiem szczerze ze rozmiarówki sa rózne! czasami 68 jest wieksze niz 74, wiec teraz tez nie zawsze w 80 chodzi a np 86 lub nawet 68 ja na oko kupuje bo jak kupilam komplet bodziaków (zapakowany) rozmiar 80 mial byc a dziecka nie dopiełam w tym...

Gość duża córka ???
urodziła się 3420 i 52 cm na ostatnim szczepieniu było 31.01.12 7300 i 69 cm wtedy jeszcze nosiła rozmiar 80

Gość xyzzzzzzzzzz
to wcale nie jest jakimś olbrzymem. Córka mojej koleżanki ma 4,5 miesiąca i waży ponad 8 kg

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mój nie ma jeszcze 7 msc i nosi 81/84!

Gość duża córka ???
ale każdy twierdzi że jest bardzo duża ale nie mam sie czym przejmować gorzej by było jak by była za mała prawda ? bo własnie drugi syn siostry jest za mały bo ma 3 lata i jezdzą z nim po lekarzach bo za mały jak na swój wiek. więc ja nie mam się czym przejmować prawda ? :) chociaż ta spacerówka mi w głowie siedzi ;/ jak się obudzi to ją położę w tą spacerówkę ale w kombinezonie będzie jej bardzo ciasno ;/

Gość świeża bułka z makiem
Jak ja ostatnio mierzyłam swojego małego, to ma 84 cm długości.

Gość anka999999
moja ma 23 miesiace i nosi ubranka 86-92

Gość anka999999
fajnie ze wasze dzieci lubią jezdzic w wózkach bo moja córkę to tyłek zaczyna parzyc jak ma usiasc do wózka.praktycznie w ogole nie jezdzi w zózku wszedzie na nogach -jak mamy na zakupy jechac to tesciowa przyjezdza i z malą zostaje a my szybko na zakupy no bo nie da sie ją wziac wlozyc do wozka i jezdzic po markecie.

Gość anka999999
sory za gramatyke :)