Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem i ja.....

Proszek do prania

Polecane posty

Gość powiem i ja.....

cześć dziewczyny wczoraj po raz pierwszy kupiłam proszek Vizir razem z płynem do płukania Lenor zarówno do kolorów jak i do białego i w związku z tym mam pytanie czy trzeba dodawać dodatkowo płyn do płukania czy ten zawarty w proszku wystarcza czy to tylko taka ściema ?

Gość emieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja zawsze dodaje :)

Gość ja bym dala plyn do plukania
bo takie niby w proszku to sciema, tak samo z tabletkami do zmywarek 3w1 też musze soli do zmywarki sypac i lać nabłyszczacz

Gość powiem i ja.....
dzięki za informacje :)....ale jeszcze jedno czy jak dodam inny płyn jak Lenor to zapachy jakoś się nie pomieszają ?

Gość ja bym dala plyn do plukania
nie pomieszają się :) proszek to proszek, jak dasz płyn to pranie będzie pachniało płynem :) Swoją drogą z plynów polecam softlan niebieski, świetny jest i pięknie pachnie

Gość nie pomieszaja się
i tak po praniu jedynie co czuć to zapach płynu a nie proszku. A proszek z płynem to oczywiście chwyt marketingowy. A tak na marginesie to próbowałam już wielu proszków i wg mnie najlepszy jest wizir i E, a E jest dużo tańszy więc po przepłacać :) a poza tym polski, kupując polskie produkty wspomagamy naszą gospodarkę.

Gość powiem i ja.....
nie pomieszaja się......ja zazwyczaj kupuje proszek E ale wczoraj akurat trafiłam na promocję wiec podarowałam sobie odrobinę luksusu w postaci proszku Vizir :D

Gość el chulo.
Myślałem,że będzie jakaś niecenzuralna fotka proszka do prania😭