Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaidddaaa

A kurwa czy ktoś ma gorzej?

Polecane posty

Gość Aaaidddaaa

Nigdy nie mam tego na czym mi zależy.. ,pomimo starań i tak tego nie zdobywam nie mam pracy.., nie mam matury nie mogę zdać jednego przedmiotu, prawo jazdy w Poznaniu zdaje już 12 raz..!!! Pozatym zareczona pomimo tego że nie chciałam., bo nie czułam takiej potrzeby a na dodatek ślub też raczej wzięty z rozsądku ! Pomimo że nie nadaje sie ani na żonę ani na matkę jeszcze do tego wszystkiego potrzeba mi bachora będę mieć cały zestaw :-(

Gość Aaaidddaaa
..! Normalnie jestem przegrancem , moje życie jest beznadziejnie nudne i szare! Bez sensu.. !!!

bachora ? w dawnych czasach tak mówiono na zaniedbane wiejskie dziecko lub żydowskie dziecko .

Gość Aaaidddaaa
Nie lubię małych dzieci wogole nie cierpię dzieci..! A tu pewnie i to będę musiała przecierpieć ! Normalnie wydaje mi sie że niosę krzyż całe życie normalnie jak bym kogoś sprzątla kara jakaś ..a nic takiego nie zrobiłam nikomu..! Jeżeli coś bardzo chce to nie mogę tego zdobyć :-(

Gość sdddfdfdf
zyjesz zgodnie z oczekiwaniami spolecznymi ;) skoro go nie kochasz to nie żeń

Gość ekhekheeeem
Piszesz tak jak by to inni sterowali Twoim życiem.. to,że nie masz matury i Ci sie w życiu nie powiodło to nie znaczy,że musisz byc popychadłem jakimś.

Gość 949ww
cenie Cie za szczerosc,bedzie dobrze:)

Gość Aaaidddaaa
Marzy mi sie żebym była bezpłodna!!! Ale pewnie tak nie bedzie bo te kobiety które chcą mieć bardzo dziecko to nie mogą mieć a te co nie chcą to mają ! Dlaczego to życie takie niesprawiedliwe?!

Gość sdddfdfdf
to nie wychodź za niego kretynko i d upy mu nie dawaj, proste

Gość ekhekheeeem
sama sobie robisz pod górę :O ... 🖐️

to ze nie zdajesz matury tojest tylko dzieki tobie najwyrazniej nie nauczylas sie wystarczajaco prawko to moze poprostu nie nadajesz sie za kierownice lub poprostu masz pecha a co do "bachora" to pomysl sobie ze twoja matka musiala wychowac takiego bachora jak TY! myslisz ze samo wszystko przyjdzie ze c z nieba spadnie przyloz sie a nie czekasz az sie samo wszystko zrobi a to ze mowisz na dzieci bachory i wogole w taki sposob to kiedys tego pozalujesz

Gość Aaaidddaaa
Z racji tego że nie mogę mieć tego co chce to chociaż mam męża z którym źle mi nie jest właściwie Kocham go na swój sposób, ale ślub brany z rozsądku z myślą że nic mnie już nie czeka dobrego bo przez to że nie mogę zdobyć prawka i matury to jestem przegrana! A tak to mam ciepły dom , jakąś stabilizację i ..jakby nie było materialnie też nie jest źle! Więc tak egzystuje tak jak mówicie popychana przez innych! Widocznie taka moja karma!

Gość Aaaidddaaa
Pożałuje pożałuje napewno jak takie małe cus sie pojawi wtedy to będę mieć przejebane! :-(oj napewno nie raz będę ta całą sytuację przeklinac w jakiej na własne życzenie sie znalazłam! Życie jest ciągłym wyborem ja za dobrze nie wybierałam!

Gość cholerny dzień!!!
wiesz czego chcesz?

Gość Aaaidddaaa
Moja matka też popełniła wiele błędów.., teraz śledząc jej drogę i porównać moja to nie które błędy popełniłysmy oby dwie.. Nie daleko pada jabłko od jabłoni ..:-(

Gość Aaaidddaaa
Nie wiem czego chce, nie umiałam ruszyć z miejsca wygodnie mi było jak ktoś za mnie decydował! To teraz mam:-(