Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość amigrantka1985

Jak odbierać polska telewizję w Anglii?

Polecane posty

Gość wiesnioki nawet telewizje
musza miec po polsku ano tak przeciez tamtejszego jezyka nie znaja

Gość exeterr
Dzieki za info o tej polsce plus, u mnie dziala. info znajdziecie na ich stronie polskaplus.co.uk

Gość aghata
Nie rozumiem dlaczego ktos, kto mieszka poza granicami kraju mialby rezygnowac z polskiej telewizji, oczywiscie waznym jest, zeby miec jak nawiekszy kontakt z jezykiem, ale dlaczego od razu mamy zapominac o naszym?! Mnie polska plus skusila przede wszystkim ramowka tvp kultura, graja znakomite polskie kino i transmituja polskie koncerty ;) wedlug mnie polska plus to swietna opcja dla emigrantow, warto sprawdzic, tym bardziej, ze w maju telewizja jest za darmo!

Gość Kaszubiak
potwierdzam, polska plus dziala ciagle za darmo ! Przynajmniej u mnie, a mamy juz poliowe maja pozdr i naprawde polecam

Gość call cmeenter rulez
Powiem Was szczerze, że pracowałam na infolinii jednego z dostawców tv satelitarnej w pl i powiem, że można się przejchać... W umowie było np że za korzystanie z dekodera poza granicą PL jest kara umowna 1000zł, ale fakt - spotkałam się raz z tym, że Klient musiał to zapłacić, nie w tym rzecz, bo Klientów dzwoniących z zagranicy było mnóstwo. Problem jest inny - jeśli np. dekoder Ci się zepsuje? Musisz iść do punktu, a punkty autoryzowane są tylko w PL. I nie pójdziesz, bo nie masz jak, dekoder nie działa, a płacić trzeba. Często ludzie są kłócili o to, były syfy, a tak naprawdę sami sobie winni. Więc pod tym względem lepiej się zastanowić czy to taka dobra opcja.

Gość nisan
przywiezienie wlasnego dekoera moze i mialo sens kilka lat temu, kiedy nie bylo innych opcji, dzis nie ma sensu sie stresowac karami i kombinowac, bo mamy juz legalna polska telewizje na wyspach. Korzystam z 110 kanalu na freeview juz od kilku miesiecy i szczerze moge polecic ta telewizje innym. Dodatkowo jak pisaliscie w poprzednich komentarzach telewizja jest dalej darmowa, a maja takie kanaly jak eurosport czy filmbox, wiec warto ja chocby wyprobowac.

Gość barney
jak ktoś ma rodzinę w Polsce co ma Nkę to można się zawsze dogadać żeby dali dostęp do nGO http://n.pl/ngo

Gość Greg3456
ja używam yoy.tv

Gość MAGILLA
Ze trzeba wracac bo odbieraja dzieci poltora tysiaca dzieci dzwoniac w tej sprawie do MSZ uslyszalem ze Polacy mogli nie wyjezdzac bo za granica podlegaja prawu danego kraju sprzedalismy was i wasze dzieci:) nie uciekniecie pseudo rzad zniszczy was wszedzie.

Gość mirella56
Taka możliwość jest w https://polska-telewizja.co.uk . Super sprawa bo dla osób, które nie znają języka to ogromne ułatwienie a i dzieci będą jednak miały kontakt z językiem ojczystym .

Jest wiele możliwości. Najlepiej bedzie jednak zamontować sobie antenę, ze swojej strony polecam konktat z firma, która Ci tę antenę ustawi, tak że nie będziesz miała problemu z odbiorem telewizji oraz z jej jakościa.  Ze swojej strony polecam kontakt z nimi

https://sagitari.uk/

Oferują montaż talerzy zarówno w Londynie, jak i w mniejszych miejscowościach. Na ich stronie jest oferta. Aktualnie jest to chyba najlepsza i najtańsza opcja.

Dodatkowo warto jest jeszcze zastanowić się nad netflix i hbo go w wersji polskiej 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować