Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naj.Zapomniana

PROBLEMMMM;/

Polecane posty

Gość Naj.Zapomniana

Pewnego dnia weszłam na czaterie.... miałam doła;/ Weszłam na "miłość", czy jakoś tak... nie było ani jednej osoby.. zaczęłam pisać... "-nikogo nie ma...? jak to?", wtedy wszedł on. Napisał, że też się dziwi, że jesteśmy tam sami... zaczęliśmy pisać.. na publicznym. Ukryci pod ksywką.. nic nam nie groziło. Wiedziałam, że on ma 30 lat, a ja o połowę mniej, ale to nam nie przeszkadzało bo chcieliśmy się tylko zaprzyjaźnić. Ale a końcu wymieniliśmy się numerami gg. To wszystko było latem.. wakacje. Pisaliśmy rzadko. On miał dziewczynę... ale właściwie to tylko kobietę, z która pisał.. kobietę z dwójką dzieci...ale nigdy nie byli razem.Od pewnego czasu zaczęliśmy pisać trochę częściej. Ja pomagałam jemu, a on mi.... Może przejdę do rzeczy... zaczęliśmy pisać codziennie... 24 na dobę, on miał urlop, a ja gg w telefonie. Powiedział... no cóż... powiedział że coś do mnie czuje. Po pewnym czasie wiedzieliśmy już co nawzajem do siebie czujemy. Miłość...? Mamy dystans. On jest inny... bardziej chce mojego szczęścia ... nie chce spiepszyć mi życia. Piszemy codziennie... On mieszka bardzo daleko, jakieś 600 km... Nigdy się nie widzieliśmy tylko na Skype.. Co mam robić?;/ Pomóżcie.

Gość Naj.Zapomniana
Oj... nie myślcie tak. On nie chce niczego. Niczego nie wymaga. Nie jestem już dzieckiem. Powiedział że dalej ma być przyjaźń. Że nie chce niczego więcej bo to byłoby bez sensu.