Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona qq

co myslicie pomocie???????

Polecane posty

witam mam takie pytanko czy duze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w czwartm dniu okresu bez zabezpieczenia i do konca??????wiec ja sie kochalam tak i nagle dwa dni po tym zdarzeniu okres mi sie zatrzymal potem dzien po zaczal brzuch bolec na dole i jakies dziwne plamienie dostalam dzisiaj widzialam plamke taka niby jakas rozowo brazowa dziwne co myslicie sa duze szanse na ciaze??????

Do zaplodnienia dochodzi w ok 6 dni po stosunku. I nie ma objawow ciazy od razu. Nawet na zrobienie testu musisz poczekac kolejne 6 dni. A jesli masz krotkie cykle, to tak, zajscie w ciaze w trakcie okresu jest mozliwe

ale skad sie taka dziwna plamka wziela na majtkach 3 dni po tym zdarzeniu i nagle okres sie zatrzymal i te bole podbrzusza dziwne moglo dojsc do zagniezdenia sie zarodka????

jest ktos tutaj ktos to w ciaze zaszedl w czasie okresu ja mam nieregularne cykle

dzieki wszystkiego sie dowiedzialam naprawde myslalam ze tu forum jest do pomagania innym anie ehhh szkoda gadac

chcialam sie dowiedziec poprostu czy sa duze szanse na ciaze w czasie okresu i co oznacza plamka doswiadczonych osob ktore tak mialy a nie krytykowania

Gość bozeeeee
dziewczyno zal:O co my wrózki mamy ci z kuli powrózyc????????? do jasnej cholery?????:O najpier sie podaje ile dniowe sa cykle a ty tego nie wiesz kiedy masz plodne? a zaberasz sie za sex :O:O:O:O:O smiech na saliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH