Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarno biały

Mam kilka marzeń

Polecane posty

Gość Czarno biały

Chciałbym dobrze zdać maturę (ale o to spokojny jestem :) ) mieć dziewczynę, która będzie mnie kochać tak samo mocno jak ja ją, chciałbym codziennie rano wstawać o 5 i robić jej i dzieciom śniadanie, odwieść dzieci do przedszkola, ( dziś przechodziłem rano obok przedszkola i jak widziałem to wszystko to mi aż się przykro zrobiło że ja tak nie mam) wybudować jej piękny dom, dbać o nią, wspierać i pomagać z całych sił :(

i ty jestes facetem, co marzy, zeby dzieci wyprawiac do szkoly buahahahaahahahh, raczej jakas ciotka, a nie facet :-D

Gość uhaaaaaaaaaaaaaa
to nie marzenie tylko odwaga nawet tak to opisac tylko nie wiem jak dlugo wytrzymasz

Gość smanna
wyjdź za mnie

Gość Czarno biały
Za Ciebie :) ok haha

Gość Czarno biały
To są normalne marzenia kogoś kto tego nie ma :(

Gość pewno,że normalne
Powodzenia.

Gość Czarno biały
No szkoda tylko że nie każdy to rozumie ;/

Gość smanna
wiesz bo to dziwi ludzi, że facet w tym wieku ma takie marzenia. By kobieta miała to normalne, ale facet? nie żeby to coś złego

Gość ;lk;lk
smutno ci sie zr0bilo ze tego nie amsz????nosz kurwa masz 19 lat facet ogarnij sie, poza tym nie amsz pojecia co to wychowywanie dzieci dlatego tak sielsko rysuje ci sie ta wizja....dzieci to wspaniala rzecz ale do tacierzynstwa trzeba dorosnac...jeszzce minimum 10 lat i mozesz zaczac myslec. nie wczesniej, bo skonczy sie tak jak historia z wielce dojrzalym malzenstwem Bartoszem i kasia W.

Gość aaa22
autorze, nie wyszalałeś się jeszcze, uwierz ale to piękne marzenia, wcale nie ciotowate :) wiedz tylko, że posiadanie dzieci i rodziny to nie tylko oglądanie uśmiechniętej i zawsze szczęśliwej i pięknej żony to nie tylko uśmiechnięte czyściutkie dzieciaki, które rysują obrazki i biegną do taty na rączki to też choroby, zmartwienia, nierzadko kredyty, kryzysy co nie znaczy, że nie warto :) jednak o wiele lepiej smakuje takie szczęście, kiedy ma się już za sobą takie rzeczy jak imprezy, wyjazdy, objechany kawałek świata ze znajomymi i takie tam bo to jak najbardziej dopowiednia kolejność szaleństwo, młodość, picie, imprezy, a potem dzieci i rodzina nie odwrotnie, bo to katastrofa :( a niespełnione chwile życia wracają prędzej, czy później. i nic nie poradzisz