Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza zjawa w pracy

oferta pracy

Polecane posty

hej, mam pytanie, w przesłanej mi na mailu ofercie pracy pisze: Osoby zainteresowane prosimy o nadsyłanie swoich zgłoszeń na adres a... czyli mam im wysłać cv czy napisać w mailu , że jestem chętna i tyle. chodzi o rozdawanie ulotek wiec nie chcialabym wyjsc na debila przesyłając cale cv..

blagam, szybko odpiszcie

w sarwie ulotek to chyba wystarczy chęć podjęcia takiej pracy, numer tel kontaktowy i jesli w ofercie były jakieś godziny doo wyboru albo dni itd to warto zaznaczyć jak się jest dyspozycyjnym możesz również napisać czy miałaś jakieś doświadczenie , bo jeśli rozdawanie ulotek to olać ale jeśli roznoszenie ulotek czy jakiś gazet do euroskrzynek czy jak to sie zwie to już dośwadczenie się przydaje - omijanie domofonu, zdobywaniekluczy listonosza itd:D:D:D:

Gość xxxxyyyyy_____
cv - bez zdjęcia, z Twoimi podstawowymi danymi i krótko doświadczenie wymień

aha ok dzieki

a jak ładnie napisać ,ze mam juz doswiadczenie w roznoszeniu ulotek?

proponuje takie coś (...)ponadto chciałabym nadmienić iż w swym krótkim acz burzliwym życiu , przemierzyłam setki, tysiące kilometrów w celu rozdania bądz dostarczenia ulotek we wskazane miejsce. Bez względu na porę porę, dnia, nocy, roku czy cyklu miesiączkowego zawsze bez zarzutu wypełniałam powierzone mi zadanie.