Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szoks123

Młoda męska prostytutka(tylko panie)

Polecane posty

No wiesz, równie dobrze na doga można też rżnąć panienkę. Nie odwracaj kota ogonem, wiadomo psy to psy, każdy wie o co chodzi.

Gość Hhdiebdydjd
" Jak lubi sprzedawac, to na psa niech idzie" Czy w tym zdaniu pies, wyglada ci na zwierze lub sado-maso? Zdaje sie ze tylko policjant frajerzy ludzi, udupia zycie, mowiac ze pomaga... Nieprawdaz?

Gość Hhdiebdydjd
Do kolezki Widze masz troche w glowie poukladane Szacun +10 na dzielni , +20 do rispektu hehe

Z niejednej buteleczki się chlało i w niejednej cipce sprzęt umoczyło :) Pozdro.

Gość Sponsorowany
I tak będziecie mieć swoje zdanie co do psa. Co do mojego "zajęcia" to lubię to co robię. Pieniądze dostaję od razu do ręki. Same korzyści.

Jesteś po prostu męską prostytutką, w mojej hierarchii to dosyć nisko usytuowana profesja.

Gość Sponsorowany
Ale sam zobacz. Ty maczasz za darmo, a mi jeszcze za to płacą. Żadna pani nie była na tyle zła, żebym miał problemy. Młody jestem to daję radę. Nawet wspomagaczy jeszcze nie używałem, choć zakupiłem sobie na wszelki wypadek. To, że są to kobiety starsze ode mnie mi nie przeszkadza.

Mam swój honor. To raz. Dwa nie zamierzam się z nim rozstawać. Dla mnie bycie chłopcem na skinienie dłoni jest właśnie takim rozstaniem się z honorem. Ja również nic nie potrzebuję, mogę całą nockę na ostro, z tym, że nie za kasę. Mam swoje zasady, wychowałem się z kumplami, prawo ulicy znam.

Gość wuj
czołem chlopacy ,jak to jest nadstawiac tyłka kobietom?

Gość Sponsorowany
Wuju mi jeszcze żadna pani nie zapłaciła za taką usługę, więc nie wiem.

Sponsorowany placi ci za numer czy za okreslony czas?...i ile?

Gość Sponsorowany
Nie będę tutaj podawał moich stawek. Co do płacenia to zależy jak się z kimś umówi. I czas się liczy i to co się robi. Czasem to była naprawdę tylko zapłata za towarzystwo jak pani nie chciała sama się pokazać wśród znajomych i rodziny, częściej jednak tylko za seks, a czasem to i to. Co do seksu to też zależy konkretnie co pani chce robić, ale w pakiecie jest zniżka. Prawie zawsze dostawałem pieniądze od razu po. Tak jest najpewniej i tak sobie lubiłem zastrzegać.

napisales wiele ale nie na temat, nie to co mnie interesowalo, zadnych konkretow....

Gość Sponsorowany
Jak się dobrze wypadnie przed daną panią to ona może polecić cię swoim koleżankom. Sporo miałem klientek z polecenia. Każda wie, że u mnie pełna dyskrecja.

Gość Sponsorowany
Nie zamierzam się tu aż tak odsłaniać z podawaniem cen. Kto ma wiedzieć ten wie. Jak chcesz sprawdzić cennik takich usług to szukaj na odpowiednich do tego portalach. Wielu mężczyzn się ogłasza.

a po co mam szukac w pl skoro mieszkam teraz w de? tu kosztuje to 200 ojro

Gość Supremus Dux
Przecież bycie kurwą, to domena kobiet. Co Ty wyprawiasz ? Nie umiesz jak człowiek na siebie zarobić ?

Gość Sponsorowany
Koleżka11 wiem jak się reklamować, ty za to masz zerowe doświadczenie w tym temacie. Nie przyszedłem tutaj na przesłuchanie.

Gość Sponsorowany
Porządnej pracy będę szukał, ale dopiero po studiach. Nie widzę nic złego w tym co robię. Po prostu jestem sprytny. Szybka kasa jest i wszystko gra.

No masz rację, z pewnością w byciu frajerem handlującym swoim ciałem mam zerowe doświadczenie. I dobrze.

Gość Sponsorowany
Teraz masz takie zdanie, ale jakby jakaś pani chciała ci zapłacić odpowiednią sumę to od razu byś się skusił.

bardzo dobry w tej tematyce i na kazde zawolanie bierze za 4 h 2500 ojro

Gość Sponsorowany
Nie zniechęcaj się szoks123. Oni piszą jak piszą, ale jak już zaczniesz to zobaczysz, że nie będzie źle. Nie musisz nikomu mówić co robisz. Szanse, że się wyda są minimalne.

Sponsorowany poslugujesz sie jakims jezykiem biegle?

W życiu nie za kasę :) Oczywiście fajne rypanko, lecę od razu, ale nie za kasę.