Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuniokakakakakakka

Idzie wojna, przeczuwacie to

Polecane posty

Gość nuniokakakakakakka

Mi skóra cierpnie jak o tym pomyśle, ale w ten zimowo-wiosenny wieczór można to wyczuć patrząc na wydarzenia z ostatnich dwóch tygodni.

Tak, tak... Ja powiem tak, znalazło się 50 tyś żeby postawić mnie na nogi... nagle... Czyli nie będzie ciszy.

Gość Ja się nie boję
bo w najbliższym czasie będę mieszkać w Korei Północnej, tam będę bezpieczna

Nie, nigdzie nie będzie spokoju. Tyle krajów poczuje oddech, nie będzie ojców strażników, każdy będzie chciał coś ugrać (op. Polski.)

Gość Ja się nie boję
Jeśli amerykańskie łapy sięgną do Korei Ludowej to szybko się cofną. A potem całe zło zostanie pokonane.

A jak Korea ludowa to powstrzyma? Świat podzieli się na dwa bloki w wojnie pogrążone.

Gość Ja się nie boję
"A jak Korea ludowa to powstrzyma?" Ma wspaniałą, niezwyciężoną Armię, ma swoją broń i ma wspaniałego Przywódcę jak i wciąż żywych w swoich dziełach Jego wspaniałych Poprzedników. Poza tym dobro musi zwyciężyć zło, źli ludzie zostaną ukarani. To wystarczy.

Gość czytam se kafe
czyta 🖐️

Gość ja sie nie boję własnie
skończyłam budowe mojego bunkra -schronu ....mam tu wszystko aby przetrwac około 2 lat .Będzie jakieś 120 m pod ziemią ....:)

Gość ja sie nie boję własnie
no to masz pecha PH 5,5 :d

Gość Ja się nie boję
"Gówno prawda, Korea płn to nie ma nic do powiedzenia..." To się jeszcze przekonamy.

Heh... żywot żołnierza... Ale co już po jednej wojnie wracam dzięki "magicznie" znalezionym pieniądzom na operacje. Tak nagle gdy się robi źle to się znajdują.

Gość macocha romana z opola
ej ej, kojarzycie ten nawiedzony cytat Alberta Pike'a: ""Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych przez agentury Illuminati pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Islamski Świat Arabski) oraz polityczny Syjonizm (Państwo Izrael) wzajemnie się zniszczą. W tym samym czasie inne państwa, ponownie podzielone w tej kwestii będą powstrzymywane do punktu kompletnego wyczerpania fizycznego, moralnego, duchowego oraz ekonomicznego. Wypuścimy Nihilistów oraz ateistów oraz sprowokujemy niezwykły socjalny kataklizm, który w całym tym horrorze wykaże jasno i dobitnie narodom efekty absolutnego ateizmu, pochodzenie zdziczenia i najbardziej krwawe orgie. Wtedy na każdym miejscu, wszędzie, obywatele, zmuszeni do własnej obrony przed mniejszościami etnicznymi i rewolucjonistami, będą eksterminować owych niszczycieli cywilizacji a masy pozbawione iluzji wobec chrześcijaństwa, którego boskie duchy, formujące chrześcijaństwo bez kompasu oraz kierunku, pożądających ideałów ale bez wiedzy, gdzie umieścić swoje oddanie i adorację, otrzymają rzeczywiste światło poprzez uniwersalną manifestację czystej doktryny Lucyfera, wystawionej w końcu na publiczny widok. To wyjawienie spowoduje w rezultacie generalny reakcyjny ruch, po którym nastąpi zniszczenie chrześcijaństwa oraz ateizmu, obydwu zwyciężonych oraz zniszczonych w tym samym czasie."" zawsze podobało mi się, że został napisany w 1871, a jego oryginał jest chyba w jakimś angielskim czy chamerykańskim muzeum. data/treść= miazga muhaha