Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba olka2

Tylko grube kobiety wiedza jak boli byc wytykana

Polecane posty

Gość ebiiiiiiiiiiiii
moja laska wazy 57 kg przy 178 i jest akurat. jakby przytyla wygladala by gorzej,,,

trzy razy w tyg. kupilam sobie rowerek stacjonarny i codziennie przejezdzalam 5 km na początku a pozniej 10 km. mino ze tak duzo schudlam nie nan zadnej obwisles skory ani nic z tych rzeczy

Tak prawidłowe! :O Nie uważam, że gdybym ja ważyła 66 kg to miałabym nadwagę, kurwa co za problemy naprawdę.

nie wierze ze kobiety moga byc tak ordynarne, jakis plebs, bez komentarza zamierzam schudnac do 58 kg, bedzie idealnie ,ale jak?

Gość rosacanina1
160 cm i 60 kg to jest nadwaga!!! mozesz miec miazdzyce i cukrzyce1 schudnij dla zdrowia

akurat carrie jest ładna z twarzy, nie rozumiem co Ci się w niej nie podoba autorko, Ty masz ładniejszą twarz? Jeśli tak, to skąd Twoje problemy z wyglądem?

Gość adammwer
ogolnie faceci wola szczuple... to ze wola przy kosci to wymysl zdesperowanych otylych kobiet :P

Moge byc ordynarna, zawsze to lepiej niz tepa. A jak widzisz na swoim przypadku tepa=brak kootasa w poblizu. :classic_cool:🖐️ 160 cm i 60 kg to nadwaga? :D Proponuje nauczyc sie liczenia. Zapraszam do postawówki. 🖐️

o co chodzi? zobacz co ona pisze! jakim slownictwem operuje!!!! slownictwo typu: kurwa itd

Gość yyyyyyyyyyyyyyt
jak dla mnie carriie wyglada na obciagarke-pustaka

carrie nie watpie ze masz powodzenie:) wsrod jednego typu facetow:) watpie aby fajny normalny facet sie toba zainteresowal:) takze w swoim swiecie jestes nawet moze laska:) poza nim tylko ordynarna chamka

Nie czytałam całego tematu ale mylisz się autorko, ja zawsze byłam chuda i wszędzie mi gadano czy mnie w domu głodzą? że anorektyczką jestem, że jak wieszak, że same kości i tylko pies na mnie poleci :P W jedną i w drugą stronę trzeba olać takie osoby wpierdalające się w wygląd drugiej osoby 🖐️ Zwłaszcza, że na diecie nigdy nie byłam i chciałabym przytyć, jestem zdrowa, ale taka moja natura niestety 🖐️

Gość oposskaboska
mam podobne wrażenie, chociaż pozory czasem mylą :)

jadlam duzo ryb, odstawilam slodycze, ziemniaki, wszelkie pieczywo, jadlam duzo warzyw w szczegolnosci kalafiora, i owoce w szczegolnosci gapefruty, duzo salatek ale bez sosów, mięso z kurczaka grilowane. zadne mdle gówna tylko naprawde fajne dania sobie wymyslalam. i bardzo duzo sie ruszalam zamiast jezdzic autobusem chodzilam pieszo do pracy, wychodzilam godzine wczesniej i caly czas maszerowalam a mialam do pracy 5 km

Gość napalonyyyy4
ja lubie babeczki przy kosci... cariie za ile obciagasz?

Gruba, a skad Ty wiesz jaka ja jestem w swiecie realnym? Na kafe moge byc dziwka, dziewica czy kimkolwiek innym. 🖐️ Ty natomiast zarowno na kafe jak i na zywo jestes nikim, bo nikt nie zwraca na Ciebie uwagi. Szukasz problemow tam gdzie ich nie ma, zamiast znalezc faktyczna przyczyne. 🖐️

Autorko ok o to możesz być wkurzona ale nie jest na pewno brzydka dziewczyna.

Gość miumiu777
Chuda w pasie dobrze pcha sie -> troche wulgarne, ale takie przyslowie na polibudzie u nas krazy

Poza tym jak się NAPRAWDĘ chce to chyba jednak łatwiej trochę schudnąć niż przytyć 🖐️ Większość nieudanych diet jest dlatego, że "a zjem jednak trochę tego... a zjem jednak trochę tamtego" i po prostu chuj strzela diety 🖐️ Nikt mi nie wmówi, że zdrowa osobą jedząca małe, zdrowe posiłki będzie miała nadwagę ( mówię o nadwadze a nie chęci zrzucenia 3 kg) Ja tam wpierdalałam co wlezie i ile wlezie, a miałam problem dobić do 40kg :O

Gość przystojniakz wawy
a mi sie tam carrie podoba bo zawsze jak widze laske o takim wygladzie w lokalu, to wiem ze mi dobrze obciagnie ,za friko :):) Do innych dziewczyn nie podchodze bo nie ma szans. Musi byc 'tepa' na twarzy, tleniony wlos, cyc do przodu i jazda

Gość izzy83w
mam tak samo :D :D

zadnego ryzu zadnej kaszy, czasami sobie wciągnelam wafla ryzowego o smaku smietankowo-cebulowym, zastepstwo moich ukochanych chipsów :>

Gość intruz
no nie wiem. ja mierzę 171 cm, a ważę 60 kg, a tego totalnie po mnie nie widać.

Gość Pelna szklanka
Carrie przepraszam za czelnosc ale co robisz ze masz tak piekna i ksztaltna figure? Zdradzisz tajemnice? Bo jak dla mnie idealna ale nie wyobrazam sobie jak dojsc do takiej figury. A ten co napisal ze takie jak Ty mu sie podobaja bo obciagaja za free to typowy zdesperowany koniobijca ktory by sie zsikal jakby Cie na zywo zobaczyl bo dobrze wie ze nie mialby szans u Ciebie, to typowe takie obrazanie u takich jak on wiec nawet nie odpisuj idiocie.

Gość Pelna szklanka
Carrie odpisz prosze

Gość mmkpoj9
Zaraz Carrie odpisze , tylko teraz leje ze smiechu ,bo to facet .

Gość bittner
Wedlug mnie autorka przy wzroscie 178 cm powinna wazyc 45 kg i ani grama wiecej!!! Jest gruba i tlusta locha.