Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadka xdd

czy warto zalozyc sobie telefon stacjonarny w telekomunikacji polskiej???

Polecane posty

Gość zagadka xdd

pododbno weszly nowe promocje i obnizki np. abonament juz za 50,41 a w nim az 60 min na numery stacjonarne sekundowe naliczanie po pierwszej pinucie i podlaczenie lini juz za 1 zł co sądzicie bo hyba biore tp to naprawde pożądni ludzie nie jak te oszusty typu netia czy tele 2 albo juz nie wspomne o sieciach komurkowych!!!!!!

Gość Gangbang Miszczu
A po co Ci telefon na kablu?

Gość oddana123123123213
rób o chcesz, ja mam stacjonarny w telekom. i przygotuj sie na to, że nawet w sobote o 8 rano będą Ci dzwonić z durnymi ofertami i promocjami. Zrobiłam więc numer zastrzeżony, ale i tak dzwonią!! Kpiny. Zamierzam zrezygnowac z tego gówna.

Gość to ja juz wole netie
mam taryfe cos bodaj 53 chyba zeta i non-stop na stacjonarne czyli za darmo ...

Gość zagadka xdd
ej juz mi zamontowali dostalam pierwszy rachonek 143,70 mam abonaemnt 70,58 dzie jest az 300 min na stacjoanrne mam przekroczone minuty na stacjoanrne o 15,00 i na komurki 0o 22,64 haha ale jestem zadowolona polecam happy telekomuniakcja polska

Gość pracuje w call center
wiec sie nasłuchalam jak faktycznie uczciwa jest ta wasza swieta telekomunikacja polska. 60 minut darmowych na stacjonarne za 50 zl uwazasz, za korzystna oferte? Poza tym nie zdziw sie, jak pewnego dnia mila pani zaproponuje Ci darmowa godzine dodatkowo, na jakis wybrany numer za ktory za miesiac zaplacisz dodatkowe 10 zl. Albo promocje - 1 zł przez 3 miesiace, a potem po 3 miesiacach abonament nagle wzrasta. Oczywiscie wystarcza przeczytac co sie podpisuje, ale po co, swieta telekomunikacja polska Was nie oszuka :)

Gość pracuje w call center
oddana nie dzwoni do Ciebie telekomunikacja polska, a inne firmy. Co z tego, ze zastrzegłaś numer? Wystarczy ze raz byl upubliczniony, chociazby w ksiazce telefonicznej z przed 10 lat. Juz jestes w bazie danych dziesiatek firm ktore beda dzwonic z ofertami i nie ma mozliwosci, by Cie z tej bazy wykreślono.

ja zrezygnowałam z telefonu stacjonarnego. do niczego mi nie służy, a komórki już dzisiaj nie są tak drogie jak te 10 lat temu - spokojnie mogą zastąpić telefon domowy.

Gość zagadka xdd
zartujecie sa nowe plany i nowe promocje za 81 zł 2400 minut np an dwa lata w umowie na stacjonarne ja duzo dzwonie i z zadnych ofert innych jak niechce to nie musze korzystac akurat tak sie sklada ze wiem o tych wybranych numerach i zastanawiam sie nad planem startowym za 34 zł +wybrane numery albo 81 zł wszytko inne to konkurencja i oszustwo